ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

AYNADAKİ KATLİAMCI

AYNADAKİ KATLİAMCI

Son 15-20 yıldır ne oldu da bir çok ülke Türkiye Cumhuriyetini Ermeni Meselesi yüzünden tehdit eder hale geldi ve bu milletler üzerimize gelmeye başladı.

Olayın temellerine inecek olursak Osmanlı Devleti sınırlarında bir çok milletten ahali huzur içerisindeyaşayan milletlerden birisi de Ermenilerdi.

Ermeniler Osmanlı Topraklarında 600 yıl yaşamış Hristiyan bir millet olup yaşadıkları yüzyıllar boyunca dillerine, dinlerine, kültürlerine bağlı olarak yaşamalarına diğer milletler gibi izin verilmiştir. Ve hatta Osmanlı Devletine o kadar bağlı idiler ki kendilerine “MİLLETİ SADIKA “ adı bile verilmiştir.

Hal böyle iken Osmanlı Devleti zayıflamaya başlayınca ve Osmanlı Devletinin büyük ve zengin topraklarını paylaşmak isteyen güçler Osmanlının bu etnik zenginliklerini kullanmaya başlayıp içerden parçalanarak bölünmesinin süreci hızlandıracağının bilincinde olan Fransa, İngiltere, ve Rusya’nın kışkırtması ile en tehlikeli ahali haline gelmişlerdi.

Uluslararası platformlarda kapalı kapılar ardında kendisine  verilen devlet olma sözü üzerine çoğunlukta olduğu yerlerde Müslüman halka türlü eziyet ve işkenceler etmeye başlamış ve Müslüman halkın buralardan uzaklaşmasını ve bölgeyi kendilerine terk etmelerini amaçlamışlardır.

1915 gelindiğinde Ermeniler Taşnak ve Hıncak adlı çeteleri oluşturup Doğu Anadolu da ki türk ve kürt köylerini basıp oradaki köylüleri katletmeye başlamışlardır. Arkasına aldıkları güçlerin desteği ile 5230.000 Osmanlı vatandaşını ( türk ve kürtlerden olmuştur) katletmişlerdir.

Osmanlı Devleti artık kendi halkını da katleden ve fitnenin nerede ise başı haline gelen Ermenileri  Suriye’ye ZORUNLU GÖÇE maruz bırakmıştır.  Bu göç esnasında ise yüzyıllar sonra uygulamaya geçirilecek olan plan devreye sokularak bu göç esnasında bu göç esnasında doğal yoldan ölen halk ve kasıtlı olarak dış güçlerin desteklediği terör örgütlerin katliamları ile Ermeniler ölmeye ve öldürülmeye başlamışlardır.

Nasıl oluyor da tarihçilerin oturup araştırıp çözmesi gereken bir konu ülkelerin seçim malzemesi haline gelip parlamentolarında el kaldırıp indirmesi sonucu SOYKIRIM YAPILMIŞTIR deniliyor. Burada gerçeklerin tarihin arşivlerinde bilim insanlarınca araştırılıp ispatlanabileceği aşikar iken Türkiye Cumhuriyeti Devleti uluslararası platformlarda zor durumda bırakılmak adına bu günler yaşanmakta.

Dikkat edeceğimiz üzere bizim bir müttefikimiz var ve sözde bizi çok seviyor ya her yıl ERMENİ LOBİSİNİN baskısı ile değişik ifadeler kullanarak ACABA BU YIL SOYKIRIM LAFI AĞIZLARINDAN ÇIKACAKMI beklediğimiz bir durumun içerisine sokarak bizimle ne denli bir müttefik olduğunu göstermekte. 

Bu gün nerede ise tüm dış devletler kendi parlamentoların da adeta bir tarihçi profesör edasında el kaldırıp indirip Osmanlı Devletinin yaptığı Katliamdı demek sureti ile Türkiye Cumhuriyetini zor durumda bırakmaya çalışmakta. Bunun en son örneği Alman Parlamentosundan geçen oylama. Orada sadece bir tane kadın mecliste yapılanın soykırım olmadığını görebilecek kadar aklı selim. Orada kendi atasının aleyhine el kaldıranlara bilecek kadar gözü dönmüş bir avuç vekili de görmezden gelemeyiz. Bu oylamayı yapanların ise yarım asır önce KATLİAM YAPMIŞ BİR MİLLET olması da çok manidar. EvetAlman milleti katliamı siz çok iyi bilirsin bunun izlerini de hiçbir zaman silemeyecek ve unutturamayacaksınız.

İçimizde ki hainlere de seslenmek istiyorum hani ara ara her bir şey olup da bir tek insan olmayanlara meydanlarda HEPSİNİN ERMENİ OLDUĞUNU bağıran o güruha sesleniyorum. Biraz okusanız o dönem Ermeni milletinin kaç türk, kaç kürt masum vatandaşı katlettiğini kaç kadına eşlerinin önünde tecavüz edip öldürdüğünü kaç hamile kadının karnında ki bebeğinin çıkartılıp türlü eziyet ve işkence ile öldürüldüğünü okusanız ve bilseniz hala diyebilirmiydiniz acaba bu sözleri?

 İşte tarihi bilmeyen ve tarihin arşivlerine bakmaya tenezzül etmeyen milletler şimdilerde Türkiye Cumhuriyeti Devletini zor durumda bırakmak adına oturdukları koltuklardan geçmişi yargılayabiliyorlar. Tarih bir başka devletin parlamentosunda oylanabilecek bir malzeme olmadı olamaz da……

Av.Haşim ÇELİK

Linkedin Google

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.

Yazarın Diğer Yazıları

08.07.2016 - TATİLİMİZ MÜBAREK OLSUN 24.06.2016 - KİME ANNE KİME BABA DENİYOR DU? 10.06.2016 - AYNADAKİ KATLİAMCI 20.05.2016 - POSTAL İLE BESLENENLERE 07.05.2016 - SİYASET VE ZENGİNLİK 21.04.2016 - MERHAMET DURAĞI 25.03.2016 - ERKEK OLUNCA ADAM DA OLUNMUYORDU Kİ! 10.03.2016 - ATLARKEN GİDEN İNSANLIĞIMIZA 26.02.2016 - KORKU BAŞKENTİ 03.02.2016 - DAMARLARIMIZDAKİ DOLAŞAN ŞİDDET 20.01.2016 - ZEDELENEN ADALET 13.01.2016 - AMERİKAN RÜYASI 06.01.2016 - HÜZÜNLER ÜLKESİ
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir