ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Durbay Çelik'ten Makamını Devraldı

Şehzadeler ilçesinde iki dönem belediye başkanlığı yapan Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a makamını devretti. Devir teslim töreninde konuşan Çelik, Başkan Durbay'a üstün başarılar dilerken, ihtiyaç duyulması halinde kurucu belediye başkanı olarak her zaman yardıma hazır olduklarını söyledi. Başkan Durbay ise Çelik'e teşekkür ederek, Şehzadelerde artık seçim döneminin sona erdiğini ve hizmet döneminin başladığını söyledi.

Eklenme:04.04.2024 / 20:24          Güncelleme:04.04.2024 / 20:24
Linkedin Google

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,   mazbatasını teslim aldıktan sonra beraberindeki CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, partililer ve çok sayıda Manisalı vatandaş ile birlikte Şehzadeler Belediyesi'ne gelerek,  başkanlık makamını Ömer Faruk Çelik'ten devraldı.

"SEÇİM DÖNEMİ BİTTİ, ARTIK HİZMET DÖNEMİ" 

Başkan Durbay ilk olarak belediye önünde kendisini bekleyenler ile buluştu ve onlara hitap etti.  Başkan Durbay "Bir Cumhuriyet kadını olarak,   Atatürk'ün izinde giden bir genç kadın olarak Atatürk'ün kadınlara verdiği seçme ve seçilme hakkı sayesinde sizlerin karşısında Şehzadeler Belediye Başkanı olarak bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi.  Seçim döneminin bittiğine ve hizmet döneminin başladığına vurgu yapan Başkan Durbay  "Bize oy veren vermeyen tüm Şehzadeler halkına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hiçbir parti gözetmeksizin tüm Şehzadelerde başarılı olacak, eşit bir şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız" şeklinde konuştu. 

TEŞEKKÜR ETTİ  

Partililerine, il ve ilçe başkanlarına teşekkür eden Başkan Durbay en büyük teşekkürü ailesine ettiğini belirterek şöyle dedi; " Önümde gölge olmak yerine arkamda dağ olan anne babama, aileme teşekkür ediyorum. İyi ki sizin evladınızım. İkinci büyük ailem Koldere ailem. Nereye gitsek bir Koldereli'ye rastladık ve benim başımı öne eğdirmediler. Hep söyledim bu topraklar çok verimli, zengin topraklar. Öyle zengin ki dünyanın en köklü partisine genel başkan çıkarmış topraklar. Manisa'mızın  gururu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e çok teşekkür ediyorum. Bu başarı onun başarısı , liderli ve yol arkadaşlığı sayesindedir."   

"İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA YANINDA OLACAĞIZ"

Başkan Durbay'ın konuşmasının ardından başkanlık makamında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Ömer Faruk Çelik şöyle dedi; "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'mızda, Manisa'mızın kalbi Şehzadelerimizde seçimler büyük bir olgunlukla tamamlandı. Yapılan seçimler neticesinde Gülşah Durbay başkanımız Şehzadeler halkının oylarıyla belediye başkanı seçildi. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Şehzadeler Belediyesi'nin kurucu belediye başkanı olarak ihtiyaç duyduğunda yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Üstün başarılar dilerim." Çelik  daha sonra belediyenin mali durumu hakkında kısa bir bilgi vererek,  Şehzadeler Belediyesi'ni mali tablosu iyi, borçsuz bir durumda teslim ettiklerini söyledi.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ"  

Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı olarak adını Manisa siyasi tarihine de yazdıran   Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ise "Ömer Faruk Çelik başkanımıza öncelikle seçim döneminde gösterdiği tüm nezaketi, kibarlığı ve yardımları için teşekkür ediyorum. Biz her zaman  olduğu gibi çok açık bir iletişim kurduk. Her zamanki gibi çok nazik ve kibardı. Bugün itibariyle seçim dönemini kapatıyoruz. Ömer Faruk Çelik başkanımızın güzel hizmetlerinin daha da fazlasını yapmak için gece gündüz çalışacağız.  Bir sıkıntımız olduğunda da arayabileceğimiz bir ağabeyimiz olduğunu bilmek bize güç veriyor."şeklinde konuştu. GÖKBEN TÜRKÖZÜ

Etiketler : Gülşah Durbay   Ömer Faruk Çelik  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir