ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Balaban Çerçi'den Görevi Devraldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanan Yunusemre Belediye Başkanı Musa Semih Balaban mazbatasını aldıktan sonra başkanlık görevini Dr. Mehmet Çerçi’den devraldı. Kazananın Yunusemre İttifakı olduğunu söyleyen Başkan Balaban, ayrım yapmadan tüm halkı kucaklayan bir belediye başkanı olacağının sözünü vererek 10 yıldır görev yapan Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

Eklenme:04.04.2024 / 21:14          Güncelleme:04.04.2024 / 22:44
Linkedin Google

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimde Yunusemre’de kazanan Belediye Başkanı Musa Semih Balaban, mazbatasını Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle aldı. Törene eşi Serap Balaban ile birlikte katılan Başkan Balaban’a CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Mehmet Arslan, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yunusemre Belediye Başkanlığını kazanan Semih Balaban’a mazbatasını Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özlem Uğur Ekinci verdi. Mazbata töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Balaban, kendisine destek olan başta vatandaşlar olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

MAKAMI ÇERÇİ’DEN DEVRALDI

Mazbata töreninin ardından Başkan Balaban görevini Yunusemre Belediyesi’nde düzenlenen törenle Dr. Mehmet Çerçi’den teslim aldı. Törende kısa bir konuşma yapan Dr. Mehmet Çerçi, belediye başkanlığı görevinde Balaban’a başarılar dileyerek, “Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Bizim için Yunusemre’de güzel bir yarış oldu. Siyasi hayatımda hep ahlaklı bir siyaset anlayışı yürüttüm. Bu çerçevede geçtiğimiz yerel seçimleri Semih Balaban ile birlikte centilmence yürüttük. Milletimizin kararı ile Sayın Semih Balaban bu yarışı kazandı. Milletin takdiri bizim için önemlidir. Kendisine başarılar diliyorum.”  Çerçi konuşmasında daha sonra yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki süreçte devam eden projeler hakkında Yunusemre Belediye Başkanı Balaban’a bilgi verirken; Yunusemre Belediyesi’nin kurulduğu ilk günlerde darphaneye yaptırdığı belediye mührünü teslim etti. Başkan Balaban ise 10 yıllık hizmetlerinden dolayı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. 

“BİZ HESAPLAŞMAYA DEĞİL, HALKIMIZLA KUCAKLAŞMAYA VE HİZMETE GELDİK”

Devir teslim törenin ardından belediye hizmet binasının önünde kendisini bekleyen partililere ve halka konuşma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, kendisine oy veren ve vermeyen tüm halka teşekkür ederek Yunusemre halkının hizmetinde olduğunu dile getirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, belediye hizmet binasının önünde kendisini bekleyen kalabalığa yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bize destek olan veya olmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aday olduktan sonra parti rozetimizi çıkardık. Parti rozeti olmadan çalışmalarımızı yapacağımızı ve belediye başkanı olduğumda parti rozeti olmadan hizmet edeceğimi söyledim. Şimdi de böyle olacak. Seçimi Yunusemre İttifakı kazandı. Yunusemre Belediyesi bizim değil halkımızın belediyesi olacak. Tüm halkımıza kapılarımız açık olacak. Yunusemre’ye layık olmak için gereken neyse yapacağız. Kamunun gücünü halk için harcayacağız ve paylaşacağız. Belediyemizi halkımızla yöneteceğiz. İlk işimiz muhtarlarımız öncülüğünde mahalle meclisleri, köylerimizde ise köy meclisleri oluşturacağız. Bu meclislerimizde halkımız söz sahibi olacak. 3 ayda bir bu meclislerimizle buluşacağız. Belediye çalışanlarımız hiçbir zaman bir endişe içerisinde olmasın. Belediye çalışanlarının hepsi bizim başımızın tacıdır. Biz asla partizanlık yapmaya gelmedik. İşini yapan herkes bizim için başımızın tacıdır. Hiçbir belediye çalışanımıza siyasi baskı yapmayacağız. Bizim için en önemli olan şey halkımızın kalbine girmek olacak. Ama şöyle bir durum var. Her şeyi affederim ama halkı tepeden bakanı, ukalalık yapanı asla affetmem. Ben insanıma insan gibi davranıyorsam herkes de öyle davranacak. Aldığımız mazbata halkın mazbatasıdır. Ben de Yunusemre halkımızın emrindeyim. Biz hesaplaşmaya değil, kucaklaşmaya ve hizmet vermeye geldik. Halkımızla bir olmaya geldik.” Başkan Balaban konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.  H.ASLI PARLAK

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir