ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Cumhur İttifakından Zafer Yürüyüşü

Manisa’da büyük zafer hedefleyen ve bu parolayla seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakı seçimlere saatler kala kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün eşi Şeyda Ergün ve Cumhur ittifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile birlikte Alaybey’den, Malta’ya kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Eklenme:30.03.2024 / 19:47          Güncelleme:30.03.2024 / 19:51
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Cumhur ittifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi eşi ile birlikte Alaybey’de Zabıta Müdürlüğü önünde başlayan kortej ile birlikte Malta’da Çakra Restaurant önüne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Korteje MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti ve MHP İlçe başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi SPİLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Engin Anlı,  belediye meclis üyeleri, parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Bando eşliğinde karşılıklı oynadılar
Ellerindeki dövizler, bayraklar ve meşalelerle hareket eden korteje balkonlardan sevgi gösterileri sergilendi. Balkonlardan başkan adaylarına el sallayan vatandaşlar karanfil atarak desteklerini gösterdi. Önde mehter takımı ve bando eşliğinde yürüyüşü gerçekleştiren kortej Ulupark önünde geldiğinde Başkan Cengiz Ergün, Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt bandonun çaldığı müzik eşliğinde karşılıklı oyun oynadı. Oyunun ardından yürüyüşe devam eden kortejin önü bu kez de Ayn-ı Ali Mahallesi’nde kesildi. Roman vatandaşlar tarafından karşılanan kortej ve başkan adayları yine bando eşliğinde karşılıklı oyun oynadı. 


Vatandaşlara son kez seslendiler
Alaybey Zabıta Müdürlüğü önünden başlayan kortej mehter ve bando eşliğinde Malta’daki Çakra Sosyal Tesisleri önüne geldi. Burada otobüs üzerinden vatandaşlara son kes seslenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, yarın yapılacak seçimler için tüm vatandaşları oy kullanmaya ve Cumhur ittifakına destek vermeye davet etti.  H.ASLI PARLAK

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir