ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa Valisi Enver Ünlü’den Kadir Gecesi Mesajı

Eklenme:04.04.2024 / 23:04          Güncelleme:04.04.2024 / 23:30
Linkedin Google

Manisa Valisi Enver Ünlü, Kadir Gecesi için mesaj yayımladı.  İşte Vali Ünlü'nün mesajı:

Gönüllerimizi ihya eden birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz mübarek Ramazan Ayı’nı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde Yüce Rabbimizin “Bin aydan daha hayırlıdır” diye Kur’an-ı Kerim ile müjdelediği, Peygamberimizin de “Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” müjdesi ile bizleri onurlandırdığı Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 

Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz. Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle İslam coğrafyasının Kadir Gecesi’nin nuruyla aydınlanmasını, akan kan ve gözyaşlarının bir an önce son bulmasını temenni ederek başta Manisalı hemşehrilerim ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum. HABER MERKEZİ

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir