ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Çerçi: ‘Alın Teriyle Para Kazanan İşçilerimizin Yanındayız’

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şantiyesini ziyaret ederek işçilerle biraraya geldi. Çerçi, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde her zaman alın teriyle parasını kazanan işçilerin yanında olduklarını dile getirdi.

Eklenme:26.03.2024 / 19:11          Güncelleme:26.03.2024 / 19:11
Linkedin Google

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şantiyesini ziyaret ederek işçilerle biraraya geldi. Çerçi, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde her zaman alın teriyle parasını kazanan işçilerin yanında olduklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şantiyeyi ziyaret ederek işçilerle biraraya geldi. Ziyarette Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Hizmet İş’e bağlı sendika yöneticileri eşlik etti. Ziyarette işçilere seslenen Mehmet Çerçi, geçen 10 yıllık süreçte her zaman işçinin yanında olduklarını dile getirerek, belediyenin imkanları çerçevesinde her zaman belediye işçisinin alın terini son kuruşuna kadar verdiklerini belirtti. Cumhur İttifakı Adayı Çerçi, burada yaptığı konuşmada, “Hem Yunusemre Belediyemiz hem de Büyükşehir bünyesinde çalışan çok sayıda işçi kardeşimiz var. Cumhur İttifakı belediyeleri olarak her zaman alın teriyle parasını kazanan işçimizin yanında olduk. İşçilerimizin alın terini hiçbir zaman soğutmadık. Hak ettikleri ücretleri en üst seviyede belediyemizin imkanları çerçevesinde vermeye gayret gösterdik. İşçilerimizin haklarını korumak için gereken neyse yaptık. Bundan sonra da işçilerimizin yanında olmaya, alın terlerinin hakkını en üst seviyede vermeye devam edeceğiz. Çünkü çalışma barışı bizim için çok önemli. Şu bir gerçektir ki ilçemize ve kentimize yaptığımız bir çok vizyon projede işçilerimizin büyük gayreti var. Allah tüm işçilerimizden razı olsun. İnanıyoruz ki işçilerimize verdiğimiz desteği işçilerimizde önümüzdeki yerel seçimde bize verecek. Bize verecekleri destek ile kaldığımız yerden üretmeye ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Sokakta çalışan işçimiz de, şantiyede çalışan işçimiz de bizim kardeşimiz. Biz her zaman kardeşlerimizin yanında olduk ve sonuna kadar da olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz.” 

Çerçi konuşmasının ardından Büyükşehir bünyesinde çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  GÖKBEN TÜRKÖZÜ

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir