ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Horozköy Mehmet Çerçi'yi Bağrına Bastı ‘Aşk İle Koşan Yorulmaz’

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Horozköy’de halkla buluştu. Vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Mehmet Çerçi, “Sizlere hizmet etmek onurdur. Aşk ile koşan yorulmaz” dedi.

Eklenme:25.03.2024 / 21:37          Güncelleme:25.03.2024 / 21:42
Linkedin Google

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmalarına Horozköy semti ile devam etti. Horozköy Meydanı’nda halk buluşması yapan Çerçi’ye vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Meydana eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte konvoy eşliğinde gelen Mehmet Çerçi’ye AK Parti Manisa Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Baybatur, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği halk buluşmasında konuşan AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Cumhur İttifakına destek istedi. 

BAYBATUR ‘CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTEDİ 

Durmaz ve Kovancıoğlu’nun ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Mehmet Çerçi’nin belediye başkanlığı süresince kente güzel eserler kazandırdığını söyledi. Baybatur konuşmasında, “Horozköy, Yunusemre ve büyükşehir belediyemiz ile çok güzel bir semt haline geldi. Bunu yapan Mehmet Çerçi’dir. Belediyecilik açısından Manisa’mıza büyük hizmetler yaptık. Çok şükür ki belediye başkanlarımız verdikleri sözlerin büyük bir kısmını tuttular. Bu hizmetlerin devam etmesi için sizlerden bir kez daha destek istiyoruz” diye konuştu. 

‘SİZLERE HİZMET ETMEK ONURDUR’

“Yunusemre seninle gurur duyuyor” sloganları arasında söz alan Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Horozköy sakinlerine kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Çerçi yaptığı konuşmada, “10 yılda kentimizin her köşesine güzel proje ve hizmetler götürdük. Cumhuriyet, Fevzi Çakmak, 50. Yıl ve Atatürk Mahallesi de bu hizmetleri gördü. 5 yıl için de büyük hizmetlerle geliyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımız ‘Horozköy, Horozköy olalı böyle hizmet görmedik’ diyor. Horozköy çamlık, kültür ve taziye evleri, hanım lokali ve meslek edindirmek kursları, çocuk oyun parkları, yol ve aydınlatma çalışmaları bunları biz yaptık. İmar sorununu biz çözdük. Sporcu ve spor kulüplerimizi destekledik. Çocuk, genç ve kadınlarımız için projeler ürettik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Mehmet Çerçi ve ekibi yaptı. Biliyoruz belirli sıkıntılar var elbette. Onları da biz çözeceğiz. Yaparsak biz yaparız. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Sizlere hizmet etmek onurdur. Aşk ile koşan yorulmaz. Eserlerimiz ortada. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı.  Çerçi, konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte vatandaşları selamladı. GÖKBEN TÜRKÖZÜ

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir