ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası Demirci’de başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası Manisa’nın Demirci ilçesinde başladı.

Eklenme:07.06.2023 / 16:24          Güncelleme:07.06.2023 / 16:24
Linkedin Google

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Birinciliği müsabakaları Manisa'nın Demirci ilçesinde başladı.  

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Demirci ilçesinde 4 açık tenis kortta başlayan müsabakalara, Adana, Antalya, Bitlis, İzmir, İstanbul, Düzce, Mersin, Gaziantep, Siirt, Ordu,  Artvin, Şırnak, Tunceli ve Trabzon okullarından 35 kız, 55 erkek sporcu yer alıyor.  

Demirci Tenis kortlarında düzenlenen açılış seremonisinde saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından maçlar başladı. 

Açılış seremonisine Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Demirci Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular katıldı. Müsabakalar, 11 Haziran'da sona erecek. Açılış seremonisinde konuşan Demirci Kaymakamı Adem Kaya, "Geçen hafta ülkemizin birçok ilinden gelen genç sporcularımızı ilçemizde ağırlamış, güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmıştık. Bu hafta da yıldız sporcularımızı ağırlıyoruz. Kaymakamlık, Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7/24 çocuklarımızın yanındayız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle İlçemize güzel tesisler kazandırdık. İlçemize böyle önemli turnuvalar veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki buradan nice Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkacak. Tüm sporcularımıza ve hocalarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.  

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk de şehirde tenis şöleni yaşandığını ifade ederek, "Müsabakalara katılan tüm sporcularımıza antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar dilerim" dedi.  HABER MERKEZİ

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir