ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

DİKKAT!!! TORBACILAR İNTERNETTE CİRİT ATIYOR SANAL ALEMDEKİ TEHLİKENİN YENİ ADI BONZAİ

DİKKAT!!! TORBACILAR İNTERNETTE CİRİT ATIYOR SANAL ALEMDEKİ TEHLİKENİN YENİ ADI BONZAİ

Bonzainin içeriğindeki maddeleri öğrenince şok olacaksınız... Satışının karlı olduğunu düşünen zehir tacirleri bonzai elde edebilmek için her yolu denemektedirler.

İçinde tam olarak hangi maddelerin bulunduğu tespit edilemeyen bonzaijamaican olarak bilinen bu zehirin içinde; tarım ilacı, kokain maddeleri, hap tozu, esrar, fare zehiri ve ne olduğu bilinmeyen kimyasal maddeler bulunmaktadır.

Siz siz olun uzak durun. Bir kere de olsa dahi elinize sürmeyin. Onun olduğu yerden uzak durun. Belki bir şansınız daha olmayabilir. Yeni nesil uyuşturucu diye adlandırılan bonzai maddesine içerisinde yüzde 70 oranında farklı maddeler bulunduğu için zehir demek daha uygun olacaktır. Çünkü bonzai maddesinin üretiminde kullanılan maddelere bakıldığında hiç biri insan kullanımına uygun olmayan maddelerdir. 3 er gramlık janjanlı jamaica paketlerinde doğal bir ürünmüş gibi gözüken o paketler içerisinde ne olduğunu asla tahmin edemeyeceğiniz çeşitli zehirler emdirilmiş bitki parçalarından başka bir şey değildir.

Ayrıca torbacı tabir edilen satıcıların içici olan gençlere bu maddeleri satarken “ yurtdışından geldi, tamamen bitkisel, orijinal, bak ağzı bile kapalı” diyerek satmaya çalıştıkları bu maddelerin içeriğini kendileri farklı zehirleri katarak çok düşük bir maliyete üretmekte ve çeşitli matbaacılardan elde ettikleri paketleri maliyeti düşük ısıtıcılı kapatıcılarla ağzını kapatarak satmaktadırlar. Gençlerimizin uyuşturucu satıcılarının bu aldatıcı sözlerine aldanmamaları gerekmektedir. Peki içerisinde farklı zehirlerin bulunduğu bu bonzai maddesini kullandığımızda ne olur? Önce denge kaybı, sonra yavaşça bilinç yitimi ve geçici körlük olur. Sonra zaman ve mekan kaybı yaşarsınız, nerede olduğunuzu ne yaptığınızı unutursunuz normalde gayet net bildiğiniz bir şeyi hatırlamaya çalışırsınız ama hatırlamanız imkansızdır. Cümle bile kuramazsınız. Nefes almaya çalışırsınız sadece. Ölüme bu kadar yakın olamazsınız. Kalbiniz aşırı çarpar. Bilincinizi yitirirsiniz bir başkasına çok rahat zarar verebilirsiniz çünkü kendinizi rüyada sanarsınız ya da kendinize çok ciddi zarar verebilir 9.kattan aşağı atlayabilirsiniz. Siz esrara benzediği için esrar kafasını yaşamayı beklerken 2 dünya arasında sıkışır kalırsınız. Bir an önce geçsin diye dua etmeye çalışırsınız. Sürekli ölüyormuşsunuz hissi olur ve bu çok ciddi bir his. Bunu tüm bilincinizle yaşarsınız. Hiç bir yerinizi hareket ettiremezsiniz. Bırak hareket etmeyi elinizi cebinize götürüp telefonu çıkarıp 112'yi bile arayamazsınız yardım çağırmak için. Bad trib denilen bu ölüm tribinin sonucunda da haberlerde de artık maalesef zaman zaman karşımıza çıkan “ Bonzai kullanan genç kalp krizinden hayatını kaybetti” gibi haberlere konu olabilirsiniz.

Bonzai ve Ölüm Tribi Bonzai, denilince akla en çok gelen ölüm tribidir..... Kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi, onu öncelikle açıklayalım. Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen düşüp bayılcakmış  gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek bir daha hayatına devam edememek bonzai çok içtiğini sanarak keşke içmeseydim neden böyle yaptım deme ki aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonsainin  çeşitine göre değişir. Zehiri farklı olan ilk başta hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak tartar ve vücudun her tarafını sarar ve daha da hızlanır felç olacakmış gibi bir his oluşur git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemeyecek hale geldiğinizde umudu kendinizden kestiğinizde kalp atışları hızlanır bu seferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir zamana kadar o şekilde beyninin bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

H.Aslı PARLAK

Linkedin Google

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.

Yazarın Diğer Yazıları

12.05.2019 - BUGÜN ANNELER GÜNÜ; BABAMIN'da ÖLDÜĞÜ GÜN BEN SİZE GELDİM.... 12.05.2019 - ÖZLEDİM BE BABA ACIN DİNMİYOR HİÇ 31.12.2018 - 2019’un, 2018’e hiç benzememesini istiyoruz. Bize güzelliklerle gel 2019 01.08.2018 - HAYAT PLANLARLA YAŞARKEN OLAGELEN ŞEYLERDİR 07.06.2017 - "HAZİRANDA" BİR BAHAR GÜNÜ... 23.05.2017 - YAŞAMIYORUZ BİZ KORKUYORUZ... 12.05.2017 - Babasızlığın acısı Vefat eden babaya mektup 27.04.2017 - ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM ATEŞ EVLERDE! 02.04.2017 - MEVSİMLER GİBİ KARIŞIYOR BAZEN HER ŞEY BİRBİRİNE 01.07.2016 - Bayram Adına! 20.06.2016 - BABAM'A MEKTUP! 17.06.2016 - Sosyal medyada kıyamet kopmuş 20.05.2016 - HAPŞUUU ÇOK YAŞA..... 08.05.2016 - ANNEM YOĞUN BAKIMDA VEFAT ETTİ! 22.04.2016 - VAH VAH TÜRKİYEM 05.03.2016 - Erkeğin Adı Yok - 2 04.03.2016 - Erkeğin Adı Yok 28.02.2016 - DİKKAT!!! TORBACILAR İNTERNETTE CİRİT ATIYOR SANAL ALEMDEKİ TEHLİKENİN YENİ ADI BONZAİ 19.02.2016 - Programlarda ve dizilerde doğru düzgün bir format olmadığı için bayır aşağı yuvarlanıp gidiyor 06.02.2016 - Vijdansız Senin Allah'ın yok mu? 31.01.2016 - ARTIK “BURADA” DEĞİLLER 30.12.2015 - KENT KONSEYİ NEDİR!
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir