ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Sosyal medyada kıyamet kopmuş

Sosyal medyada kıyamet kopmuş

Gazetelere ve televizyonlara bakıyorum "Skandal!.."  Selfi "çılgınlıgı" Neymiş İki Polisin, 3 cinayetin zanlısı Atalay filiz ile selfie çektirmişler.. Sosyal medyada kıyamet kopmuş.

Olayın sosyal medyada yayılması üzerine Atalay Filiz ile selfie yapan polis memuru ile bunu çekip sosyal medyada yayan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlanana kadar açığa alındı.

Sosyal medyada kıyamet kopunca Ülke batarken bile bir araya gelmeyenler "Skandal" kelimesinde birleşmişler.. Manşetlerde, "Skandal" başlıkları, büyük puntlarla yazılmış.

Gazeteciye sosyal medya nasıl yol gösterici olur?

Çekilen selfie sosyal medyada paylaşılmış. Hemen yorumlar başlamış. Çünkü sosyal medyanın işi bu. Sıradan bir yorum yapsan, kimse okumaz, Takipçin olmaz. Radikal, bir şey yazacaksın ki, sosyal medyada adın geçsin. İşleri bu olan sosyal medyacılar var. Polislere kötü yorum yapanlara bir sorun bakalım,

Siz o sırada orda olsaydınız, Atalay ile selfie yapar mıydınız, yapmaz mıydınız?. O selfie'yi anında dünyaya yaymaz mıydınız? Bu kadar aranan, bu kadar merak edilen bir adamla resim çektirmeyi istemeyecek kaç "İnsan" bulabilirsiniz,

Polisin 3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz ile selfie çektirmesi sosyal medyada büyük tepki görürken, akla Ogün Samast ile çekilen fotoğraf geldi. Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast'ı yakalayan jandarma da Samast ile birlikte fotoğraf çektirmişti.

Adam bir iş başarmış, tadını çıkarmasın mı? Çıkarmasında ne var ki? Yıllardır gazetelerin birinci sayfalarında, yakalanan eşkiyaların, gangasterlerin yakalayan polis ve jandarmaların arasında resimlerini görmedik mi? Hatta Kareye girmek için kenardan kafasını uzatanları O günle, bugünün farkı ne,? Tabimi Sosyal medya.

O zaman, gazetecilik vardı, şimdi!!! * Kaldı ki?

Polisler de sizin benim gibi insan mükemmellikleri de var, zaafları da. Kaldı ki Atalay'la selfie çektirmek, zaaf bile değil..

Bugün, günümüzde polis olmak ne demek biliyor musunuz?. Kendinizi o polislerin yerine koydunuz mu?. Her gün bir polis aracı, bir karakol, bir emniyet müdürlüğü, bir lojman, teröre hedef olurken, polis olmanın ne olduğunu hiç düşündünüz mü? kötü yorum yapanlar kendilerini bir an o polislerin yerine koydular mı

Bu kadar ağır, bu kadar ölümcül bir baskı altında yaşayacaksın. Bir başarının keyfini çıkarma hevesin kötü yorumlara sebep olacak! Pessss

Peki kim sahip çıkacak polise söyler misiniz, bu ülkede..

Her gün bizim için canını vermeye hazır.. Geçin, canını veren, bir an sonra bombanın nerde patlayacağını, kurşunun nerden geleceğini bilmeden yaşayıp, mertçe göreve koşan polise askere kim sahip çıkacak.

Selfie çektirmeyin Atalay'a şiddet uygulasalardı ,o görüntüler sosyal medyaya düşseydi ne olacaktı, yine polis tü kaka olacaktı. Kötü yorumlar yapılacaktı.

 Neden?

Polis sahipsiz ondan..

Polis sevgisiz ondan..

Polis bu ülkede günah keçisi de ondan.

Onları sadece vatan için öldüklerinde, bayrağa sarılmış tabutları başında timsah göz yaşları içinde anıyoruz o kadar.

Emniyet Müdürlüğüne gitmem gerektiğinde ürperdiğimi itiraf ederim. Terör hedeflerinden biri orası,

Sonra utandım kendimden.

polis, her gün oraya gidip geliyor, orada görev yapıyor.

Gidince polisle bir selfie çektireceğim.

H.Aslı PARLAK

Linkedin Google

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.

Yazarın Diğer Yazıları

12.05.2019 - BUGÜN ANNELER GÜNÜ; BABAMIN'da ÖLDÜĞÜ GÜN BEN SİZE GELDİM.... 12.05.2019 - ÖZLEDİM BE BABA ACIN DİNMİYOR HİÇ 31.12.2018 - 2019’un, 2018’e hiç benzememesini istiyoruz. Bize güzelliklerle gel 2019 01.08.2018 - HAYAT PLANLARLA YAŞARKEN OLAGELEN ŞEYLERDİR 07.06.2017 - "HAZİRANDA" BİR BAHAR GÜNÜ... 23.05.2017 - YAŞAMIYORUZ BİZ KORKUYORUZ... 12.05.2017 - Babasızlığın acısı Vefat eden babaya mektup 27.04.2017 - ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM ATEŞ EVLERDE! 02.04.2017 - MEVSİMLER GİBİ KARIŞIYOR BAZEN HER ŞEY BİRBİRİNE 01.07.2016 - Bayram Adına! 20.06.2016 - BABAM'A MEKTUP! 17.06.2016 - Sosyal medyada kıyamet kopmuş 20.05.2016 - HAPŞUUU ÇOK YAŞA..... 08.05.2016 - ANNEM YOĞUN BAKIMDA VEFAT ETTİ! 22.04.2016 - VAH VAH TÜRKİYEM 05.03.2016 - Erkeğin Adı Yok - 2 04.03.2016 - Erkeğin Adı Yok 28.02.2016 - DİKKAT!!! TORBACILAR İNTERNETTE CİRİT ATIYOR SANAL ALEMDEKİ TEHLİKENİN YENİ ADI BONZAİ 19.02.2016 - Programlarda ve dizilerde doğru düzgün bir format olmadığı için bayır aşağı yuvarlanıp gidiyor 06.02.2016 - Vijdansız Senin Allah'ın yok mu? 31.01.2016 - ARTIK “BURADA” DEĞİLLER 30.12.2015 - KENT KONSEYİ NEDİR!
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir