ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

"BİR NEFES SIHHAT"

"BİR NEFES SIHHAT"

Yapmış olduğu sosyal içerikli projelerle Manisa halkının büyük beğenisini kazanan Şehzadeler Belediyesi, Manisa'da ilk olarak başlattığı "Bir nefes sıhhat" projesi ile Manisa Devlet Hastahanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, Belediyelerin hediyelerini takdim edip, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar.Bu projenin her hafta gerçekleşecek olup, Sosyal Doku ekibi'nin yanı sıra zaman zaman da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' te katılım sağlıyacak.

"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" Bu sözler bilindiği gibi Manisa'da yetişen cihan sultanı Kanuni Sultan Süleyman'a ait Bu inancın mensupları, Büyük medeniyetin evlatları olarak değerlerimizi yitirmememiz gerektiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Bu güne kadar zaten proğram yapmaksızın hastalarımızı ziyaret ediyorduk, Ama artık bunu bir projeye dönüştürdük.

"Bir nefes sıhhat " projesiyle hastalarımız düzenli olarak Belediyemiz tarafından ziyaret edilecek. Onlara moral verilecek, Çünkü tedavinin yüzde 50'si psikolojiktir. Eğer hastalar moral bulursa tedavi süreçleri daha da hızlanacaktır.Bu noktada doğumdan ölüme kadar insan hayatını kolaylaştırabilemek için çalışan bir Belediye'nin mensupları olarak üzerimize düşeni yapacağız.

2014'ten bu güne kadar ilklerin Belediyesi olma özelliği taşıyan ve projeleri ile herkesin takdirine vakıf olan, Yaşlısından gencine her bir vatandaşın Sevgisine,Saygısına ve Samimiyetine nail olmuş, Her derdi olanın derdine derman olmaya kendini adamış bir kişiliğe sahip olan Başkan Çelik, Bir güzel Projeyi daha Sosyal Doku ekibiyle birlikte hayata geçirmenin haklı olarak gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Ve yapılan hastahane ziyaretinde gözlemlediğimize göre Hastalarımızın yüzlerindeki menuniyet verici tebessümleri ve ilk olduğu için sevinç ve şaşkınlıkları Başkan ve Ekibini daha çok heyecanlandırarak, projenin gelişme aşamasında büyük şevk verdiğini görmüş olduk..

İnsan hayatına önem veren ve insanca yaşamayı kendine ilke edinmiş bir Başkan'ın bu güne kadar yaptıkları, yapacaklarının teminatı olarak görüldüğü muhakkak. çünkü görünen köye kılavuz istenmez..

Bu arada bu projenin gizli kahramanlarından yani "Sosyal Doku " ekibinin rakamsal verilerinden bahsetmek istiyorum.Halkla ilişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Sosyal Doku" ekibi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir Başkanlığında, Haşim Bilir'in Müdürlüğünü vede Ahmet Baydar'ın Danışmanlığını yaptığı sosyal doku ekibi, 2014 ten bu güne kadar 57.000 haneyi tek tek dolaşarak, 4725 Esnafı'da gezerek Halkın sorunlarını ve Belediyeden beklentilerini bir noktada toplayıp, çözüme kavuşma noktasında büyük bir yol kat etmiş, ve Halkla ilişkilere ne denli önem veren bir Belediye olduklarını göstermişlerdir...

Malum insanımız ve insanlığımızın her daim beklenti ve ihtiyaç duyduğu bir noktada böylesine güzel bir projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i tebrik ediyor, bu ve benzeri insanlık yararına tüm projelerde başarılı olmasını temenni ederken, vatandaşlarımızında bu noktada sahip çıkarak, ihtiyaçlarını bildirdikleri kadar yapılan bu projelere katkı sağlayıp destek çıkmalarını ümit ediyorum. ne demişler birlik ve beraberlikten kuvvet doğar.Kalın Sağlıcakla…

Yüksel İTAK

  

Linkedin Google

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.

Yazarın Diğer Yazıları

06.02.2018 - "BİR NEFES SIHHAT"
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir