ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Çerçi'ye Muradiye'de Büyük İlgi

Yunusemre Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye’de vatandaşlara seslendi: “Bugüne kadar birçok hizmeti biz yaptık. Yeni dönemde de Muradiye’ye vizyon projeler kazandıracağız.” dedi.

Eklenme:30.03.2024 / 18:45          Güncelleme:30.03.2024 / 18:53
Linkedin Google

Yunusemre Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları kapsamında Muradiye’de vatandaşlar ile buluştu. Oldukça coşkulu bir şekilde karşılanan, yoğun katılımın olduğu mahalle buluşması kapsamında Çerçi ve beraberindekiler Muradiye Sosyal Tesislerinden Yunusemre Belediyesi Muradiye Ek Hizmet Binası önüne kadar davul zurna ve bando eşliğinde yürüdü. Mehmet Çerçi’ye Muradiye halk buluşmasında AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Milletvekilleri ve İlçe Başkanları yaptıkları konuşmalarda Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün bugüne kadar örnek çalışmalara imza attıklarını belirterek Cumhur İttifakına destek istedi. 

MURADİYE’DE YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI  

Muradiye’ye bugüne kadar birçok hizmet yaptıklarını belirten Mehmet Çerçi ise , “Muradiye Meydanını bu hale getirip düzenleme çalışması yaptık. Muradiye’nin yarısında doğalgaz yoktu. Doğal gaz gelmesi için Ankaralara gittim Muradiye’nin  tamamına doğal gaz geldi. Muradiye’de 10 bin yeni konut yapıldı, hızlı büyüdü birtakım sorunları var. Bunları da biz çözeriz. 8 tane yeşil alanı aydınlatmalarıyla beraber biz yaptık. Engelsiz Yaşam Merkezini biz yaptık. Sosyal Tesisi biz bu hale getirdik. 450 bin metrekare taş döşedik, kaldırımlarını biz yaptık, sokak aydınlatmalarını biz yaptık, halk ekmek büfelerini biz kurduk. Muradiye’mize bölgemizin en büyük spor tesislerini çocuklarımız için biz yaptık. Spor sahasını biz yaptık. Okullarımızın çevresini biz düzenledik. Muradiye’de hanım kültür merkezini biz yaptık.” diye konuştu.

MURADİYE’YE VİZYON PROJELER GELİYOR

Muradiye’ye birbirinden güzel eserler kazandıracaklarını belirten Çerçi, şöyle konuştu: “Yeni dönemde de Muradiye’ye vizyon projeler yapacağız. Muradiye’yi baştan başa kuşatan yeni bir prestij yolu geliyor. Yeni yolunuz yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Muradiye’nin altyapı çalışmalarına başlayacak. Bütün Muradiye altyapısı yenilenecek, altyapı sorununu Manisa Büyükşehir Belediyesi çözecek. Muradiye Kent Meydanını büyütüyoruz. Kafeterya, cami, yeraltı otoparkı, yeşil alanlar olacak. Muradiye’ye Pazaryeri ve Otoparkı yapacağız. Muradiye Mahallemiz’e kapsamlı bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Kapalı pazaryeri, otopark, işyerleri, rekreasyon, sportif faaliyet alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, belediye sosyal tesisi (Yunuspark) olacak. Muradiye Yerel Tohum Merkezi yaparak ata tohumuna sahip çıkıyoruz. Ata tohum bankası, tohummatik, doku kültürü laboratuvarı, topraksız tarım tohum uygulama alanı, bostan alanları, sera alanları olacak. Muradiye Prestij Caddesi ve Muradiye Kültür ve Taziye  Evi projelerimizi de Muradiye’de hayata geçireceğiz” H.ASLI PARLAK

Etiketler : Dr. Mehmet Çerçi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir