ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

İYİ Partili İksir Seçmene Seslendi “Manisa'da Siz Değerli Hemşehrilerimizin Teveccühü İle Birlikte Kazanacağız”

Eklenme:26.03.2024 / 18:58          Güncelleme:26.03.2024 / 19:00
Linkedin Google

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçimlere sayılı günler kala Manisalı seçmene seslendi. 
Manisa’yı parlayan bir yıldız yapmak adına çalıştıklarını belirten Başkan İksir, sağlık, sosyal hayat, spor, sanat, tarım, turizm ve ekonomik alanda birçok proje hazırladıklarını söyleyerek, “Manisa’mızı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapma yolunda, sizlerin desteğiyle, el ele, gönül gönüle yürümek bizim en büyük arzumuzdur” dedi.
“HEMŞEHRİLERİMİZİ KORUYUP KOLLAYACAĞIZ”
Aile, inanç ve toplum değerlerini koruyacak ve bu mirası geleceğe aktaracak çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan İksir,  “Kadim Manisa’mızın Kıymetli Sakinleri, hemşehrilerim. Bizler, köklü tarihimizden süzülüp gelen, ailemizi, inancımızı ve toplumsal değerlerimizi yücelten bir mirasın evlatlarıyız. Bu mirası gelecek nesillere aktarmak, bizler için sadece bir görev değil, aynı zamanda kutsal bir sorumluluktur. İyi Parti olarak, bu kutsal yükümlülüğün bilinciyle, şehrimizin ve ülkemizin dokusunu koruyarak, siz değerli hemşehrilerimizin talep ve beklentilerine yönelik politikalarımızı şekillendiriyoruz. Manisalı hemşehrilerimizi koruyup kollayacak, gençlerimizi gelecekle buluşturacak projelerimizle, Manisa’mızı, geleneklerimizi yaşatan, bunu yaparken de çağın gereklerine uygun ilerleyen bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
“HELAL KAZANÇ, ALIN TERİ VE ADİL PAYLAŞIM İLKELERİMİZ OLACAK”
Yapacak oldukları projelerle özellikle toplumsal refah seviyesini yükseltmek istediklerini söyleyen İYİ Partili İksir, “Çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda büyüyüp gelişmeleri için, eğitimden sağlığa, sosyal hayattan spora her alanda kaliteli ve erişilebilir hizmetleri ön planda tutacağız. Kültürel mirasımıza ve geleneklerimize sahip çıkacak, şehrimizin tarihini, kültürünü ve sanatını gelecek nesillere aktaracak çalışmalara ağırlık vereceğiz. Unutmayalım ki; köklerimize sahip çıkmak, bizi geleceğe daha güçlü adımlarla taşır. Ekonomik olarak; esnafımızı, çiftçimizi ve tüm çalışanlarımızı destekleyecek, onların yanında olacak politikalar geliştirerek, hem bireysel hem de toplumsal refah seviyemizi yükseltmeyi amaçlıyoruz. Helal kazanç, alın teri ve adil paylaşım ilkelerimiz olacak” dedi.
“HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ İLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”
Sözlerinin sonunda seçime sayılı günler kaldığını belirten Başkan İksir, “ Saygıdeğer hemşehrilerim, inancımızın bize öğrettiği kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla, Manisa’mızı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapma yolunda, sizlerin desteğiyle, el ele, gönül gönüle yürümek bizim en büyük arzumuzdur. İYİ Parti olarak 5 gün sonra yapılacak olan 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Manisa’da siz değerli hemşehrilerimizin teveccühü ile birlikte kazanacağız.  Hep birlikte daha güzel yarınlara” diyerek sözlerini sonlandırdı. GÖKBEN TÜRKÖZÜ

Etiketler : Ali Zafer İksir   İYİ Parti  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir