ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün Soma'da Vatandaşlarla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Soma Belediye Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen ile birlikte Somalı vatandaşlarla buluştu. Araç konvoyu ile halkı selamlayan Başkan Ergün, vatandaşlara hayırlı günler, esnaflara da hayırlı işler diledi.

Eklenme:24.03.2024 / 23:45          Güncelleme:24.03.2024 / 23:45
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Pazar günü programlarını Soma ilçesinde sürdürdü. Soma'da vatandaşlarla buluşan Başkan Cengiz Ergün'e, Cumhur İttifakı Soma Belediye Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları eşlik etti. İlçe merkezinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Cengiz Ergün, seçim otobüsü ve kabalık bir araç konvoyu ile vatandaşları selamladı. Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen, daha sonra Turgutalp seçim ofisini de ziyaret etti.


TURGUTALPLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen, daha sonra Turgutalpliler Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Cengiz Ergün, Dernek Başkanı Ali Çoban ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti, Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerle ilgili bilgiler aktardı. 15 yılda 1060 büyük projenin Manisa'ya kazandırıldığını ifade eden Başkan Ergün, yeni dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgiler aktardı. Ziyaretleri nedeniyle Başkan Ergün ve Başkan Adayı Türkmen'e teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Çoban, Başkan Ergün'e Turgutalp Spor Kulübü atkısı hediye etti. HABER MERKEZİ

Etiketler : Cumhur İttifakı   Cengiz Ergün  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir