ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan İksir CHP’ye Ateş Püskürdü “ Manisa Seçmeni CHP ‘ye Neden Oy Atmamalı? “

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, CHP’li yetkililerin İYİ Parti seçmenine karşı manipülasyonları ve sahte anketlerle algı yapmasını üzerine konuştu.

Eklenme:18.03.2024 / 17:17          Güncelleme:18.03.2024 / 17:22
Linkedin Google

CHP, DEM Parti ortaklığına vurgu yapan İYİ Partili İksir, “  Yerel seçimlerde CHP ve DEM Parti’nin son dönemdeki iş birliğine üzülerek şahit oluyoruz. Bu duruma gerçek CHP seçmeninin tepkisini biliyoruz ve görüyoruz. Gerçek Atatürkçülerin oylarını İYİ Parti adaylarına atacağına inancımız tamdır” dedi.

“ CHP – DEM PARTİ ORTAKLIĞINA ÜZÜLEREK ŞAHİT OLUYORUZ”

Başkan İksir CHP ve DEM Parti’ni “Kent Uzlaşısı” adı altından birçok yerde ittifak yaptığını, Manisa’da da Şehzadeler İlçesinde bu ortaklığının ön plana çıktığını belirterek, “ Yerel seçimlerde CHP ve DEM Parti’nin son dönemdeki iş birliğine üzülerek şahit oluyoruz. Kent Uzlaşısı adı altında birçok şehirde yapılan ittifak maalesef Manisa’mızda da yaşanıyor. Manisa İYİ Parti İl Başkanı sıfatımla ve bir Türk vatandaşı olarak, bu yapılanları sadece yanlış bulmakla kalmıyor, aynı zamanda ülkemizin değerlerine, birliğine ve bütünlüğüne yapılmış bir saldırı olarak değerlendiriyorum. CHP bu durumu laf oyunlarıyla farklı yerlere çekmeye çalışsa da halkımız hakikati çok iyi biliyor. Birkaç oy uğruna kafalarını kuma gömenler, tüm vücutlarının saklandığını sanıyor ancak gerçek hiç de öyle değil. CHP’nin yetkililerine sormak istiyorum, Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde belediye meclis üye listesi dokuzuncu sıradaki şahsın hangi partili olduğunu açıklayabilecek misiniz? Bu konu hakkında haberler çıktı, her yerde konuşuldu, ancak CHP’den ne bir yalanlama ne de bir açıklama göremedik. Bu tür bir iş birliği, terörle mücadelemizde verdiğimiz şehitlerin anısına saygısızlık ve Türk milletinin birlik ve beraberlik duygusuna ihanettir” dedi.

“ OLANLARDAN CHP SEÇMENİ DE RAHATSIZ”

DEM Partisi ile yapılan ittifakın sadece kendilerini rahatsız etmediğini aynı zamanda CHP seçmenini de rahatsız ettiğine vurgu yapan İYİ Partili İksir, “Şu iyi bilinmelidir ki CHP’nin bu çizgisinden sadece bizler değil, parti içindeki Atatürk Milliyetçileri, gerçek Atatürkçüler de oldukça rahatsızdır. Ülkemizin, cumhuriyetimizin ve şimdilerde maalesef öz değerlerinden şaştığını üzülerek izlediğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün çizgisi ile şimdiki yöneticilerin çizgisi arasında dağlar kadar fark vardır. Bu farkı gören gerçek Atatürkçüler de gelinen durumdan son derece şikayetçidir. CHP’nin, DEM ile olan bu iş birliğini, kısa vadeli siyasi kazanımlar uğruna, Türkiye’nin uzun vadeli çıkarlarını göz ardı ederek yapması, kabul edilemez bir durumdur. Bu iş birliği, aynı zamanda, terör örgütleriyle bağlantılı bir partiye meşruiyet kazandırmakta ve onların siyasetteki varlığını normalleştirmekte, dolayısıyla Türkiye’nin demokrasi ile imtihanını daha da karmaşık hale getirmektedir. Gerçek CHP seçmeninin DEM ile işbirliği içinde olan bir partiye destek olmayacağı aşikârdır. Yapılan resmi anketler ve saha çalışmaları da bunun en büyük kanıtıdır. Seçimlerde yaşayacağı hezimeti fark eden Cumhuriyet Halk Partisi, şimdilerde hayretler içerisinde izlediğimiz bir takım oyunlar içerisine girdi. DEM Parti uğruna kendi seçmenini bile küstüren CHP, gözünü partimizin oylarına dikti ” dedi. HABER MERKEZİ
 

Etiketler : Av. Ali Zafer İksir  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir