ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

"Çerçi Türkiye^de En Başarılı 10 Belediye Başkanı İçerisindedir"

Manisa’da iftar yemeğine Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi ile birlikte katılan TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, önümüzdeki yerel seçimler için Yunusemre'de diğer adaylara meydan okuduklarını belirterek, "Yunusemre'de çok başarılı bir belediye başkanına sahibiz. Çok hayırlı hizmetler yaptı. Türkiye genelinde yapılan anketlerde de Sayın Çerçi en başarılı ilk 10 belediye başkanı içerisindedir" dedi.

Eklenme:17.03.2024 / 14:30          Güncelleme:17.03.2024 / 14:30
Linkedin Google

31 Mart yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu iş insanı Haydar Tekbaş'ın Şelale Plaza'da düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde Çerçi'ye TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, abisi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ile Cumhur İttfakı Yunusemre belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

"ARTIK USTALIK DÖNEMİ BAŞLAYACAK"

Düzenlenen iftar yemeğinde söz alan Cumhur İttfakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde ilçenin çehresini değiştiren bir çok vizyon projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, 'Ustalık Dönemi' olarak nitelendirdiği 31 Mart yerel seçimlerinden sonradaki dönemde de Yunusemre'yi şahlandıracaklarını dile getirdi. Çerçi, "10 yıldan beri halkımızın desteğiyle, duasıyla şehrimize imar, inşa ve kültür açısından pek çok eserleri kazandırdık. Vizyon projesi olarak nitelendirdiğimiz eserleri ilçemizin hizmetine sunduk. Artık çıraklık ve kalfalık dönemi bitti. Şimdi ustalık dönemi başlayacak. Sayın TBMM Başkanımız Bülent Arınç 2001 yılında bizi siyasete sokan çok değerli büyüğümüzdür. Elimizi tuttu ve düşünmediğimiz halde bizi siyasi kulvara soktu. Her zaman kendisinin bizim nezdimizde büyük bir değeri var. Kendisinin destekleriyle yeni dönemde yeni vizyon projelerimizle Yunusemre'yi şahlandıracağız."

"ÇERÇİ TÜRKİYE’DE EN BAŞARILI 10 BELEDİYE BAŞKANI İÇERİSİNDEDİR"

TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 10 yıldır belediye başkanı olarak görev yapan ve Cumhur İttifakı'nın tekrar belediye başkanı adayı olarak gösterilen Dr. Mehmet Çerçi'den övgüyle bahsederek, Çerçi'nin Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları arasında ilk 10'un içerisinde olduğunu vurguladı. 

‘ÇERÇİ RAKİPLERİNİN SIRTINI YERE GETİRECEK’

TBMM eski başkanı Arınç yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Yunusemre'de çok başarılı bir belediye başkanına sahibiz. O da Dr. Mehmet Çerçi'dir. 2 dönem Manisa milletvekili olarak, 2 dönemde Yunusemre belediye başkanı olarak çok hayırlı hizmetler yaptı. Ben bunların şahidiyim. Geçtiğimiz günlerde yapılan proje tanıtım toplantısında da hem yaptıklarını ve hem de vaat edip yapacaklarını izledik. Türkiye genelinde yapılan anketlerde de Sayın Çerçi en başarılı ilk 10 belediye başkanı içerisindedir. Kendisini yürekten kutluyorum. Bu başarılarından dolayı genel merkezimiz kendisini oy birliğiyle Yunusemre'de tekrar belediye başkan adayı olarak göstermiştir. Bu herkese nasip olmaz. Yaptığı işler başarılı, kendisi eşiyle birlikte her türlü hayır hizmetleri içerisinde olan bir arkadaşımızdır."

Arınç konuşmasında seçimin hem siyasiler hem de partiler için bir sınav olduğunu dile getirerek, Yunusemre'de meydan okuduklarını ve Çerçi'nin rakiplerinin sırtını yere getirecek Başpehlivan olacağını ifade etti. Arınç konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Seçimler birer imtihandır. Napolyon ki çok meydan savaşları kazanmış bir insandır. Kendisine sormuşlar 'Neden korkarsınız' diye. Düşmandan diyecek diye beklemişler. Ama kendisi 'Ben imtihandan korkarım' demiş. Şimdi sınav dedikleri şey hakikaten insanın ayaklarını titreten birşeydir. Seçim de bir sınavdır. Beş sene sonra tekrar halkın önüne çıkacaksınız ve halk size bir not verecek. Geçerli notunuz olursa seçimi kazanacaksınız. Ama bu seçimi kazanmak için sadece bir iki aday değil, hemen hemen her partinin aday gösterdiği bir meydan savaşından geçeceksiniz. Bu işi kazanmak her kişinin işi değil. Er kişinin işidir. O nedenle biz Yunusemre'de rahatlıkla meydan okuyoruz ve diyoruz ki bizim pehlivanımız Kırkpınar Başpehlivanı gibidir. Önüne geleni sırtını yere getirecek bir başpehlivandır diyoruz ve buna inanıyoruz. Bizim başpehlivanımız Sayın Çerçi'dir. Gönlümüz rahat ki bizim milletimiz vefalıdır, kadirşinastır. Yapılan işlere her zaman teşekkür eder."

"TECRÜBE ÇERÇİ'DE FAZLASIYLA VAR"

Arınç konuşmasında son olarak partililere önümüzdeki yerel seçimler için daha çok çalışması uyarısında bulanarak sözlerini şöyle sonlandırdı: "1 Nisan'da Yunusemre'de ve bir çok yerde hizmetlerimize devam edeceğiz. Yüzünüz gülsün ve hep beraber olduğumuzu herkes bilsin. Yunusemre'de oylarımızı çok fazla artırarak bu seçim sonuçlarını görelim. Yunusemre'de gelişmenin devam etmesi Sayın Çerçi'nin seçilmesine bağlı. Kendi gücümüz ve ittifakımızla bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum. 1994'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediyesi'nde yaptıkları 30 sene sonra halen nasıl büyük bir başarı olarak anlatılıyorsa bizim de Yunusemre'ye öyle sahip çıkmamız lazım. Burası deney tahtası değil. Burada tecrübe konuşur. Bu tecrübe de sayın Çerçi'de fazlasıyla var. Birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağız ve Sayın Çerçi'yi vizyon projelerine devam etmesi için tekrar belediye başkanı seçeceğiz." Konuşmaların ardından TBMM Eski Başkanı Arınç ve Cumhur İttfakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi iftara katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. GÖKBEN TÜRKÖZÜ

 

Etiketler : Dr. Mehmet Çerçi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir