ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Karaağaçlı Mahallesine 1.5 Kilometrelik Kısmi Yağmursuyu Hattı Döşeme Çalışması

MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçmek için Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı mahallesinde 1.5 kilometrelik kısmi yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, çalışmaları yerinde inceledi.

Eklenme:17.03.2024 / 14:06          Güncelleme:17.03.2024 / 14:07
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlı havalarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yağmursuyu döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı mahallesinde 2.5 Milyon TL yatırım bedeliyle 1.5 kilometrelik kısmi yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı şube müdürleri, teknik personel, mahalle muhtarı Ali Kavkas ve mahalle sakinleri de çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarı Ali Kavkas, “Mahallemiz için önemli bir çalışmaya imza atıldı. Cengiz Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 
“Yatırımlarımız sürecek”
Çalışmayla ilgili bilgi veren Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “22 Milyon TL yatırım bedelli Manisa ili Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar ve Sarıgöl ilçeleri muhtelif mahallelerinde kısmi kanalizasyon ve kısmi yağmursuyu hattı yapım işimiz kapsamında, Şehzadeler ilçemiz Karağaçlı mahallemizde 1.5 kilometrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı altyapı sunmak için hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.  GÖKBEN TÜRKÖZÜ

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir