ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Turgutlu Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor

Turgutlu Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde parke taşı döşeme, yenileme, tamirat, boyama ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Eklenme:06.08.2021 / 23:58          Güncelleme:06.08.2021 / 23:58
Linkedin Google

Yeni Mahalle Son Sokak, Ergenekon Mahallesi Barboros Hayrettin Paşa Sokak, Yakuplar Mahallesi ve Turgutlar Yolunda tamirat ve bordür çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mustafa Kemal Mahallesi Semerkant Sokakta ise 500 m2'lik parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Ergenekon Mahallesi Tuğrul Bey Sokakta parke taşı tamirat çalışmalarını tamamladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Fakültesinin zemin boyama, Necmettin Erbakan Parkı budama ve yeşil alanların bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Akçapınar Mahallesi köy konağı boyama çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerimizdeki ihtiyaçları tespit ederek hemşehrilerimize hizmet etme konusunda gerekli tüm çalışmaları büyük bir gayret ve özveri ile gerçekleştiriyor. Turgutlu'muzu daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

Etiketler : Turgutlu Belediyesi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir