ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yaşlı kadının büyükşehirden istediği tekerlekli sandalye ulaştırıldı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi’nde ikamet eden Bedriye Erçevik, Manisa Büyükşehir Belediyesinden bel fıtığı rahatsızlığı olması ve ayaklarının tutmaması nedeniyle tekerlekli sandalye talebinde bulundu.

Eklenme:03.03.2021 / 21:14          Güncelleme:03.03.2021 / 21:14
Linkedin Google

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi'nde ikamet eden Bedriye Erçevik, Manisa Büyükşehir Belediyesinden bel fıtığı rahatsızlığı olması ve ayaklarının tutmaması nedeniyle tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla tekerlekli sandalye teslim edilirken, Erçevik ailesi kendilerini geri çevirmeyen Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

İl genelinde engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunlarının giderilmesi ve mağduriyet yaşamamaları için yoğun çaba sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda sosyal belediyecilik hizmetlerini de hassasiyetle sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tekerlekli sandalye talebinde bulunan vatandaşa ilaç oldu. Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi'nde ikamet eden Bedriye Erçevik, Manisa Büyükşehir Belediyesinden bel fıtığı rahatsızlığı olması ve ayaklarının tutmaması nedeniyle tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla Bedriye teyzenin oğlu Seyfettin Erçevik'e tekerlekli sandalye teslim edildi. Erçevik ailesi, taleplerini geri çevirmeyen Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Etiketler : ekerlekli sandalye  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir