ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Özgün müzik sanatçısı Alan'ın yeni klibi büyük ilgi gördü

Özgün müzik sanatçısı Anıl Alan’ın seslendirdiği Ciran isimli eser dijital platformlardaki yerini alırken, albüm için çektiği yeni klip sosyal medyada da büyük bir ilgi gördü.

Eklenme:03.03.2021 / 21:05          Güncelleme:03.03.2021 / 21:05
Linkedin Google

Özgün müzik sanatçısı Anıl Alan'ın seslendirdiği Ciran isimli eser dijital platformlardaki yerini alırken, albüm için çektiği yeni klip sosyal medyada da büyük bir ilgi gördü. Adıyamanlı sanatçı Alan en büyük hedefinin Sezen Aksu ile düet yapmak olduğunu söyledi.

Adıyamanlı sanatçı Anıl Alan, 2016'da Benim Dünyam, 2018'de Dalımsın Benim ve 2019'da yayınladığı 'Bir Tek Sana Vuruldum' albümünün ardından bu yıl da Ciran adlı tek şarkılık albümüyle dijital platformlardaki yerini aldı. Söz ve müziği Nurettin Rençber'e ait olan Ciran isimli esere kısa süre önce klip çeken özgün müzik sanatçısı Anıl Alan, bu eserin kendisi için dönem noktası olduğunu söyledi. Klip çekimlerini Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapan Alan, eseri kendisine veren sanatçı Nurettin Rençber'e teşekkür etti.

Korona virüs salgını sürecinde insanların evinde zaman geçirmesi nedeniyle sosyal medya ve dijital platformlarda yayınlanan eserlerinin ilgi gördüğünü belirten Alan, hayalinin sanatçı Sezen Aksu ile düet yapmak olduğunu söyledi. Bugüne kadar birçok eserine klip çektiğini belirten Alan, “Sözü ve Müziği Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurettin Rençber hocama ait olan Ciran isimli eserimize Bursa'nın Mudanya ilçesinde klip çektik. Çok büyük ilgi oldu. Bu eserle sevenlerimizin gönüllerini fethettik. Bu eserle yüzbinlerce sevenimize ulaştık. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm sevenlerime ve beni kırmayarak kendi için yazdığı Osmanlıcada ‘Komşular' anlamına gelen Ciran isimli eserini bana veren Nurettin Rençber'e çok teşekkür ediyorum. Tek hayalim çok sevdiğim değerli sanatçı Sezen Aksu ile düet yapmak. İnşallah büyük ustayla buluşarak bu hedefimi gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

Öte yandan Alan, özgün müziğin yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerini de seslendiriyor.

Etiketler : Anıl Alan  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir