ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Dört ülkeden EGEİD’e ziyaret

Çekya, İtalya, Slovenya ve Yunanistan’dan gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, genel merkezi Manisa’da olan Ege İhracatçılar Derneği (EGEİD)’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eklenme:17.10.2019 / 11:48          Güncelleme:17.10.2019 / 11:48
Linkedin Google
Çekya, İtalya, Slovenya ve Yunanistan’dan gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, genel merkezi Manisa’da olan Ege İhracatçılar Derneği (EGEİD)’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Genel merkezi Manisa’da olan EGEİD dünyanın bir çok yerinden Manisa’ya gelen ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Çekya, İtalya, Slovenya ve Yunanistan’dan gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Ege İhracatçılar Derneği’ni ziyarette bulunarak incelemeler yaptı. Gelen heyete üyelerinin bulunduğu sektörler konusunda brifing veren EGEİD Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, "Dünyanın her yerine ürünlerimizle ihracat yapacak güçte ve kapasitedeyiz. Ürettiğimiz ürünlerin tamamı standartların üstünde ve ekonomik ticari ürünlerdir. Sizler gibi yurt dışında bizlerin reklamını yapacak, bizlere yeni pazarlar bulmamızda yardımcı olacak organizasyonları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." diyerek dernek üyelerinin faaliyet listesini gelen heyetin ülke temsilcilerine sundu.
Toplantıda, üretilen ürünlerin pazar araştırması ve yeni pazarlarla ilgili konular konuşulurken ayrıca AB projeleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir