ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Portatif havuzda yüzme kursu pazartesi günü başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Kula’da değerli zamanlar’ projesi kapsamında, ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesi için düzenlenen ücretsiz kurslar bünyesinde, Kula’da portatif yüzme havuzu kuruldu.

Eklenme:19.07.2019 / 17:26          Güncelleme:19.07.2019 / 17:26
Linkedin Google
Kula Kaymakamlığı’nın girişimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesi için düzenlenen ücretsiz kurslarda eğitim verilmeye başlandı. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında olduğu gibi yüzme kursu da açılan proje kapsamında, Tabduk Emre İlkokulu bahçesine portatif yüzme havuzu kuruldu. 22 Temmuz Pazartesi günü yüzme kursuna başlanacak olan portatif havuzda incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, İlçe Spor Müdürü İbrahim Özel ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, kurslar ile ilgili bilgi verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Kula’da değerli zamanlar’ projesi kapsamında çeşitli branşlarda kursların başladığını kaydeden İlçe Spor Müdürü İbrahim Özel, yüzme kursu kayıtlarının Halk Eğitim Merkezi’nde devam ettiğini söyledi. Kurs kayıtları kapsamında şuana kadar 480 öğrencinin kurslara kayıt yaptırdığını belirten Özel, “Kula Kaymakamlığı’nın girişimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle, ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerimiz için ücretsiz kurslarımıza başladık. Çeşitli branşlarda başlayan kurslarımıza, 22 Temmuz günü başlayacak olan yüzme kursunu da ekledik. Kurulumu ve doldurma aşaması devam eden portatif yüzme havuzumuzda, şimdiye kadar kayıt yaptıran 480 öğrenci, günlük 6 seans üzerinden yüzme kursu görecek. 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kursumuz, 3 Eylül Cumartesi günü son bulacak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günü erkek öğrenciler için, salı, perşembe ve cumartesi günleri ise kız öğrenciler için verilecek olan kursumuzun kayıtları Halk Eğitim Merkezimizde devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz, Halk Eğitim Merkezi’ne kayıt yaptırmasının ardından öğrencileri gönül rahatlığı ile kursumuza gönderebilirler.” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir