ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Deniz vatandaşın akşam keyfine ortak oldu

Manisa Valisi Ahmet Deniz dün akşam saatlerinde Hafsa Sultan, Laleli, Şehitler ve Alaybey mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Deniz ayrıca Selendililer Derneğini de ziyaret ederek üyelerle sohbet etti.

Eklenme:19.07.2019 / 16:40          Güncelleme:19.07.2019 / 16:40
Linkedin Google
Manisa Valisi Ahmet Deniz dün akşam saatlerinde Hafsa Sultan Mahallesinde bir kahvehanede vatandaşlarla buluşarak sohbet etti. Daha sonra mahalle esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnafa bereketli ve bol kazançlar diledi. Daha sonra Laleli Mahallesinde bir çay bahçesinde oturan vatandaşları ziyaret eden Vali Deniz, mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Vali Deniz, gece park ve bahçelerde oturan Şehitler Mahalle sakinlerini de ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Vali Deniz, çocuklara da oyuncak hediye etti.
Ziyaretlerine Alaybey Mahallesiyle devam eden Vali Deniz, mahalle esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklarla da sohbet eden Vali Deniz, yaz tatilini iyi değerlendirerek dinlenmelerini aynı zamanda bol bol kitap okumalarını isteyerek onlara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.
Vali Deniz, Manisa Selendililer Derneğini de ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir