ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Şahin'den Üyelerine Teşekkür Sertifikası

Eklenme:07.06.2023 / 16:16          Güncelleme:07.06.2023 / 16:16
Linkedin Google

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, üyelerine teşekkür sertifikaları vererek önemli bir adım attı. Şahin, yaklaşık 14 ay önce göreve gelmiş ve bu süre zarfında birçok projeye imza attı. 

Başkan Şahin'in liderliğinde, erkek ve bayan kuaförlerin desteğiyle cezaevinde bulunan mahkum ve hükümlülere, engelli çocuklara ve yetiştirme yurdunda büyüyen çocuklara ücretsiz traş hizmeti sundu.. Bu projeler, toplumun farklı kesimlerine yardım eli uzatmayı hedeflemiştir.
Projelere katılan ve destek veren  20’ye  yakın erkek berberleri ve kadın kuaförlerine Başkan Şahin tarafından teşekkür sertifikaları sunuldu.
Bu sertifikalar, emeklerinin ve katkılarının takdir edildiğini göstererek, bu önemli iş birliğinin değerini vurgulamaktadır.
Başkan Adem Şahin'in bu başarılı görev süresi boyunca, Manisa Berberler ve Kuaförler Odası'nın toplum odaklı projelerle etkili bir şekilde faaliyet gösterdiği görülmektedir.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir