ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Saadet salona sığmadı

Saadet Partisi Manisa İl Teşkilatı Öğretmenevi Konferans salonunda Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın katılımıyla İl Divanını gerçekleştirdi. Salonun tıklım tıklım dolu olduğu il divanında konuşan Konya Milletvekili Karaduman, güneşli günlere az bir zaman kaldığını söyledi.

Eklenme:29.11.2022 / 15:07          Güncelleme:29.11.2022 / 15:07
Linkedin Google

Manisa Öğretmenevi konferans salonunda Manisaobjektifhaber.com/saadet-partisi">Saadet Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İl Divanına Milli Görüşçüler yoğun ilgi gösterdi. Salonun tamamını dolduran Milli Görüşçüler Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın konuşmasını pür dikkat dinledi. 

“4 FAKÜLTE BİTİRMİŞ GİBİDİR” 

Ülkenin içinde bulunduğu en büyük sorunun faizle mücadele ediyoruz imajı vererek 2023 yılında faiz lobisine 500 milyon dolar aktarılacak olması olduğunu ifade eden Manisaobjektifhaber.com/saadet-partisi">Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “İnsanların tencereleri kaynamıyor ama bunu hissedecek yöneticiler yok. Çünkü onlar duble duble maaş alıyorlar. İhaleler hep bildik insanlara veriliyor. Halka yatırım yerine ranta yatırım yapılıyor. Bunların hepsini değiştirebilmek bizlerin elinde. Seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve yüzlerce Müslüman zindanlarda şehit oldu. Elbette o günlerde bu katliam ve zulümleri hepimiz lanetledik ve Mısır’ın mazlumlarıyla birlikte olduğumuzu haykırmış olduk. Hain darbenin baş aktörü zalim Sisi’nin kurşunları 17 yaşındaki Esma Biltaci’yi o meydanda şehit ederken, babasının kızına yazdığı veda mektubu yüreklerimizi dağladı, adeta hançer olup göğsümüze saplandı. O gün Erdoğan da o mektup okunurken gözyaşı döküyordu. Ancak bugün Esma’nın katili zalim Sisi’nin elini büyük bir heyecanla sıktığına şahitlik ediyoruz. Bu, şahsiyetten uzak duruşun vicdanlarda yeri olmadığını hatırlatmak istiyorum. Müslümanların haysiyeti reel politikaya kurban edilemez. Manisaobjektifhaber.com/saadet-partisi">Saadet Partisi olarak bu memleketin en tecrübeli siyasi partisiyiz. 53 yıldır bu ülkede biz siyaset üretiyoruz, siyasetçi üretiyoruz. Erbakan hocamız geçmişte buralarda vazife yapanları 4 fakülte bitirmiş gibidir diye tanımlıyor. Burası bir üniversite hocası gibi bütün eğitimlerden geçmiştir. Ülke siyasetindeki yüzde 80 siyasetçilerin mutlaka buradan geçmişleri vardır. Siyaset burada öğreniliyor. Ülke nasıl yönetilir burada öğreniliyor. Biz tabii ki Manisaobjektifhaber.com/saadet-partisi">Saadet Partisi olarak şunu bilin belki size nasıl aksettiriliyor onu bilmiyorum ama zaten biz gizlemeye çalışıyorlar. Çünkü sizlerin de bu milletin de gerçek temsilcileri biziz, bunun böyle bilinmesi gerekiyor. Biz gündelik hayaller peşinde değiliz. Burada bu çalışmaları yaparken bir yerlere gelelim, bir makamımız mevkiimiz olsun bir koltuğumuz olsun, en azından biz de bir yerlerde bir işimiz olsun manasında biz bu çalışmaları yürütmüyoruz. Diğer taraftan yani şu anda eğer mevzumuz makam mevkii elde etmek bir yerlerde bir şey bulmak, bir parayı elde etmek olsaydı bunların yollarını nasıl olduğunu da biliyoruz. Ama asla davamızdan vazgeçmeyiz” dedi. 

Etiketler : Saadet Partisi   Manisa  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir