ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Büyükşehir İtfaiyesi Gölmarmaralı Öğrencilerle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ‘Ateşin Kahramanları Gençlerle Buluşuyor Projesi’ kapsamında, Gölmarmara Şehit Özcan Yıldız Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. İtfaiyecilik mesleğinin tanıtıldığı buluşmada, öğrencilerin konuyla ilgili soruları da yanıt buldu.

Eklenme:29.11.2022 / 15:01          Güncelleme:29.11.2022 / 15:01
Linkedin Google

Gençlere itfaiyeyi tanıtmak, önemini kavratmak ve çalışmalarını anlatmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Ateşin Kahramanları Gençlerle Buluşuyor Projesi’ kapsamında, Gölmarmara Şehit Özcan Yıldız Ortaokulu öğrencileri, itfaiyecilerle buluştu. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve eğitmen Mehmet Ateş, öğrencilere itfaiyecilik mesleğini anlattı. Programda Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının yaptığı faaliyetlerin yer aldığı sunum da gerçekleştirildi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programda, itfaiyecilik konusunda merak ettikleri sorular da yanıt buldu. Programın sonunda, okul yönetimine İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal tarafından projeye desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gönderdiği hediyeler de öğrencilere takdim edildi.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir