ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Çelik’ten Manisalılara 8 Eylül’e özel Manisa albümü

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’nın Kurtuluş’unun 100’üncü yılı nedeni ile Şehzadeler Belediyesi’nin özel olarak hazırlamış olduğu eski Manisa fotoğraflarından oluşan albümü esnaflara ve Manisalı vatandaşlara hediye etti.

Eklenme:09.09.2022 / 01:41          Güncelleme:09.09.2022 / 01:41
Linkedin Google

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 8 Eylül Manisa’nın düşman işgalinin kurtuluşunun 100’üncü yılı nedeni ile Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama törenlerinin ardından Cumhuriyet Meydanında bulunan vatandaşlar ile civardaki esnaflara, Belediyenin özel olarak hazırlamış olduğu eski Manisa fotoğraflarından oluşan fotoğraf albümü ve Türk Bayrağı hediye etti. 

Manisa’nın 1890 ile 2000’li yılların başına kadar olan 30 adet seçilmiş olan fotoğrafın bulunduğu albümü Manisa’nın Kurtuluş’unun 100’üncü yılına özel olarak bastırdıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak bu yıl Manisa’mızın kurtuluşunun 100’ün yılına özel olarak Manisa’mızın eski fotoğraflarından oluşan güzel bir fotoğraf albümünü hazırladık. 1890 yılı ile 2000 yıllarına ait 30 adet fotoğraftan oluşan bu tarihi belge niteliğinde ki fotoğraf albümünü Manisa’mızın esnaflarına ve vatandaşlarımıza hediye ediyoruz. Esnaflarımızın dükkânlarında olacak bu tarihi fotoğrafları o dükkânalara girecek olan herkes görme imkânı bulacak. Bu şekilde Manisa’mızı da farklı bir yönden tanıtmış olacağız. Bu gün yaklaşık 500 adet dağıttığımız bu albümü, Belediye olarak kendi misafirlerimize de hediye edeceğiz” dedi. 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir