ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Muradiye'de taekwondoya ilgi artıyor

Yunusemre Belediyespor'un Muradiye'de açtığı Yaz Spor Okulu taekwondo kursları çocuk ve gençlerin yoğun ilgisine sahne oluyor.

Eklenme:18.08.2022 / 14:52          Güncelleme:18.08.2022 / 14:52
Linkedin Google

Yunusemre Belediyespor'un Yaz Spor Okulu yoğun talep görmeye devam ediyor. Katılım sayısı günden güne artan branşlardan biri de taekwondo. İlçede nüfus yoğunluğunun olduğu mahallelerden Muradiye Mahallesi'nde ücretsiz olarak açılan taekwondo kurslarına çocuk ve gençlerin ilgisi yoğun oldu. Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi'nde antrenör Zekai Demir eşliğinde yapılan kurslara katılan çocuklar, keyifli idmanlarla geleceğe hazırlanıyor. Öncelikli amaçlarının sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, olimpik bir branş olan taekwondoda Türk bayrağını uluslararası müsabakalarda dalgalandıracak başarılı sporcular yetiştirmeyi planladıklarını da söyledi. Bu yıl Yaz Spor Okulları'na gösterilen ilginin sevindirici olduğunu kaydeden Alkan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin destek ve himayelerinde Muradiye, Akgedik ve birçok noktada sporu yaygınlaştırıp sevdirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi. 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir