ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

MASKİ’nin Kardeş Şehir Oş’taki İncelemeleri Devam Etti

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, Kırgızistan’ın Oş şehrinde bulunan içme suyu terfi istasyonu, arıtma tesisi, analiz laboratuvarı ve kanalizasyon terfi pompa istasyonlarında incelemelerde bulunarak uzaktan okumalı yeni nesil mekanik sayaç sistemleri üzerine bilgi aldı. Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürü Talant Baykişiev yapılan incelemelerin her iki taraf içinde çok verimli geçtiğini belirterek, “Kardeş şehrimiz Manisa’ya ve halkına destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

Eklenme:18.08.2022 / 14:32          Güncelleme:18.08.2022 / 14:32
Linkedin Google

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, Kırgızistan’ın Oş şehrindeki incelemelerine devam ediyor. Ziyaret kapsamında Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, ilk olarak içme suyu terfi istasyonunda incelemelerde bulundu. Ardından içme suyu arıtma tesisi, içme suyu analiz laboratuvarında incelemelerde bulunan heyet kanalizasyon terfi pompa istasyonlarını da yakından inceledi. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve beraberindekiler Oş Belediyesi tarafından kullanılan uzaktan okumalı yeni nesil mekanik sayaç sistemleri hakkında da detaylı bilgi aldı. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik’e incelemeleri esnasında Bilgi İşlem Daire Başkanı Fehmi Özcan, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Nedim Başer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü uzmanlarından Kadir Emin Alpözen, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı mühendislerinden Selim Çakıcı ve Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürü Talant Baykişiev eşlik etti.
“İncelemeler yapıyor, tecrübelerimizi paylaşıyoruz”
Ziyaretle ilgili detaylı bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Kardeş şehrimiz olan Oş’ta incelemelerimiz devam ediyor. Ziyaret kapsamında Oş şehrinin tüm içme suyu terfi istasyonlarını inceledik. İçme suyu terfi istasyonlarında kullanılan ekipmanların arıza bakım ve onarımları ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde ve önerilerde bulunduk. Ayrıca içme suyu terfi istasyonlarının giriş-çıkış basınç, debi ve bunların bir otomasyonda izlenmesi ile ilgili bilgi alışverişi gerçekleştirdik. Daha sonra kanalizasyon terfi pompa istasyonlarına ziyarette bulunarak, buradaki sıkıntıları konuştuk. Bakım ve onarımları noktasında fikirlerimizi paylaştık.
 “Uzaktan okumalı yeni nesil mekanik sayaçlar incelendi”
Oş şehrinin bir kısmını besleyen içme suyu arıtma tesisini ziyaret ederek tesisin işletilmesi, bakım onarım çalışmaları, günlük izlenmesi gereken paremetler hakkında bilgi alarak ve önerilerde bulunduk. Ayrıca tüm içme ve kanalizasyon terfi istasyonlarının enerji verimliliği hakkında da önerilerde bulunarak tecrübelerimizi aktardık. Son olarak Oş Belediyesi tarafından kullanılan uzaktan okumalı yeni nesil mekanik sayaç sistemlerinin yapısını inceledik. Rf/lora uzaktan okumalı yeni nesil mekanik sayaçlar ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bu ziyaretin her iki heyet açısında da verimli olduğunu düşünüyorum. İncelemelerimiz devam edecek” dedi. 
“Destekleriniz için teşekkür ederiz”
Oş Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürü Talant Baykişiev yapılan incelemelerin iki taraf içinde çok verimli geçtiğini belirterek, “Manisa heyetini şehrimizde ağırlamaktan çok memnunuz. Kardeş şehrimiz Manisa’ya ve halkına destekleri için teşekkür ederiz” dedi. 
 

Etiketler : MASKİ      Manisa  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir