ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün MHP Sarıgöl İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçe programı kapsamında MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı ve partililer tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, Cumhur İttifakının 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde başarılı olması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Eklenme:01.07.2022 / 20:53          Güncelleme:01.07.2022 / 20:53
Linkedin Google


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçesinde MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Cengiz Ergün, ziyarette Buldanlı'ya Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenleri tarafından hazırlanan 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' isimli 4 ciltlik kitap serisini ve fincan takımı armağan etti. Kahvehanede vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, vatandaşlara hayırlı Cuma’lar dileklerini iletti. 
Buldanlı’dan Başkan Ergün’e Teşekkür
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, parti lokalinde çay sohbeti gerçekleştirdi. Burada bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, “Başkanımız Cengiz Ergün, ilçemize ziyaretleriyle bizlere şeref verdiler. Ben öncelikle mahallelerimizde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra da hizmetlerin devam edeceğini biliyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki süreci başarıyla geçeceğimizi ümit ediyorum” dedi.
Covid Nedeniyle Uzun Bir Süre Bir Araya Gelemedik
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Covid-19 nedeniyle uzunca bir süre bir araya gelemedik. Bu sürede hizmetlerimiz durmadı. Bundan sonra da durmadan devam edecek. Yuvamızda bulunduğumuz bu çatı altında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Önümüzde 1 yıllık sürede 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhur İttifakı’na gönül vermiş gönüldaşlar için bu birliği devam ettirmek için kuşatma altında olan dünya güzeli ülkemizin geleceği için Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bu seçimler, sonrasında yapılacak olan mahalli seçimlerin göstergesi olacaktır. Daha iyi imkanları vatandaşlarımıza sunmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. O açıdan bir kere daha ifade ediyorum bu sıkıntılı süreçleri geride bırakacak her türlü çalışmayı yapmalıyız. Bizler verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Teşkilatımızla ocağımızla sahada olmamız gerekiyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret noktalandı.

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir