ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Menfez İmalatlarıyla Dere Yatakları Güvenli Hale Geliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Malkoca Mahallesinde menfez imalatı yaptı. Mahalle Muhtarı Abdil Sevim, “Şahsım ve mahalle sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun” dedi.

Eklenme:29.06.2022 / 22:59          Güncelleme:29.06.2022 / 22:59
Linkedin Google

Yol geçişlerini güvenli hale getirmek için dört bir koldan çalışan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’teki menfez imalatlarına Malkoca Mahallesi ile devam etti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile asfalt yolda aşırı yağışlarda yaşanan su birikintisi sorunu yapılan çalışma ile giderildi. Çalışmayı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz, MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici de Mahalle Muhtarı Abdil Sevim ile birlikte yerinde inceledi. 
“Çok güzel bir iş yapıldı”
Mahalle Muhtarı Abdil Sevim, “Çalışmadan memnunuz. Çok güzel bir iş yapıldı. Yol asfalt olduğu için dere yatağından taşan su yola çıkıyordu. Mahalle sakinleri de çalışmadan çok memnun kaldı. Şahsım ve mahalle sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun” dedi.
 

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir