ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Engelli Bireylerle Piknikte Bir Araya Geldi

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, engelli bireylerimiz ve aileleriyle Spil Dağı Milli Parkında düzenlenen piknikte bir araya geldi. Programda gerçekleştirilen etkinlik ve yarışmalarla engelli bireylerimiz ve aileleri gönüllerince vakit geçirdi.

Eklenme:29.06.2022 / 22:56          Güncelleme:29.06.2022 / 23:15
Linkedin Google

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, engelli bireylerimiz ve aileleriyle,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Spil Dağı Milli Parkında düzenlenen piknikte bir araya geldi. 

Halat çekme yarışması, sandalye kapma yarışması, şarkı yarışması ile ahşap boyama ve batik boyama atölye etkinlikleri ile gönüllerince vakit geçiren engelli bireylerimiz ve aileleri, Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz’e ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Manisa Gündüz Bakımevinden hizmet alan 88 engelli birey ve ailesi ile Manisa’da faaliyet gösteren derneklerden 66 engelli birey ve ailesi olmak üzere 144 vatandaşımızın katıldığı piknikte engelli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilenen Vali Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz onların talep, isteklerini dinledi, onlarla birlikte yapılan etkinliklere katıldı. 

Yapılan çalışmalarla engelli bireylerimiz ve ailelerinin her alanda yaşamlarını kolaylaştırmaya önem verdiklerini söyleyen Vali Karadeniz, hem engelli bireylerin hem de ailelerinin doğayla iç içe güzel vakit geçirmeleri amacıyla Spil Dağı Milli Parkında piknik programı gerçekleştirdiklerini belirterek, programa katılanlara teşekkür etti. 

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir