ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Kemiklidere Yeni İçme Suyu Deposuna Kavuştu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etmek için yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere mahallesine 200 metreküplük yeni içme suyu deposu kazandırdı.

Eklenme:29.06.2022 / 22:49          Güncelleme:29.06.2022 / 22:49
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlının Kemiklidere mahallesine inşa ettiği 200 metreküplük içme suyu deposu ile mahallelinin su sıkıntısını ortadan kaldırdı. Yatırım ve İnşaat dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında Kemiklidere mahallesinde yetersiz gelen içme suyu deposuna alternatif çözüm üreterek mahalleye 200 metreküplük yeni içme suyu kazandırdı. Mahalleye kazandırılan yeni depoda çalışmaların son aşamalara geldiği ve kısa bir süre içerisinde terfi hattı bağlantıları da yapılarak mahallelinin hizmetine sunulacağı ifade edildi.
“Cengiz Başkan sayesinde eski depodan kurtulduk”
Kemiklidere Mahalle Muhtarı Ercan Çetin, “Mahallemizin büyümesiyle birlikte mevcut içme suyu depomuz yetersiz gelmeye başlamıştı. Kot farkı nedeniyle de bazı hanelere yeterli suyu ulaştıramıyorduk. Yaptığımız girişimler neticesinde mahallemize yeni içme suyu deposunu kazandırdık. Bu güne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Mahalleli ve şahsım adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayesinde eski depodan kurtularak daha modern bir depoya kavuştuk. Mahallelimiz artık uzun yıllar boyunca sağlıklı ve kesintisiz içme suyu kullanacak” dedi.
 

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir