ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yunusemre kuş pazarında çeşitler artıyor

Yunusemre Belediyesi, Manisa Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Sevenler Dayanışma Derneği ile birlikte Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kuş türlerinin yer aldığı kuş pazarında artık her hafta süs tavukları da yer alıyor.

Eklenme:15.05.2022 / 18:30          Güncelleme:15.05.2022 / 18:30
Linkedin Google

Yunusemre Belediyesi, Manisa Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Sevenler Dayanışma Derneği ile birlikte Yunus Emre Millet Çarşısı'nda kuş türlerinin yer aldığı kuş pazarında artık her hafta süs tavukları da yer alıyor.

Yunus Emre Millet Çarşısı 2. katta kurulan muhabbet, papağan, kanarya, güvercin türleri ile yem, kafes, mama ve ilaç çeşitlerinin yer aldığı kuş pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi ile kuş pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Her pazar günü kurulan ve kuş pazarında artık süs tavuklarının da yer alacağını belirten Başkan Çerçi, pazara olan ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, “Birçok kuş türü ile yem, kafes, mama ve ilaç çeşitlerinin bulunduğu kuş pazarını Yunus Emre Millet Çarşısının 2. katında vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Her pazar günü burada kurulan pazarda bundan sonra süs tavukları da yer alacak. Tüm vatandaşlarımızı buraya bekleriz” dedi.

Türkiye Brahma Kulübü ve Manisa Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği katkılarıyla kuş pazarında; Brahma, Fizan, Hollanda tepelisi, Zibrit, Sultan, İspenc, Breakel, Wyandotte, Dong Tao, Sussex, Lakanvelder, Yokohama, Sumatra, Sumteller, Shamo, Cochin, Onagadori, Ayam cemani türleri yer alıyor.

Etiketler : Yunusemre Belediyesi   kuş pazarı  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir