ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Bilgin, muhtarları kahvaltıda ağırladı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarına kahvaltı verdi.

Eklenme:19.10.2021 / 20:48          Güncelleme:19.10.2021 / 20:48
Linkedin Google

Kahvaltıda yatırım ve hizmetlerini anlatan Başkan Bilgin, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi.

Konuşmasında "19 Ekim muhtarlar Günü" dolayısıyla Saruhanlı başta olmak üzere ülke genelindeki tüm muhtarların bu anlamlı gününü kutladığını belirten Bilgin, şunları kaydetti:

"muhtarlarımız, bölgedeki halkın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol üstlenerek büyük sorumluluk gerektiren önemli bir görevi ifa etmektedir. Bu anlamda Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde ilçemizde talep ve ihtiyaçların tespiti ve vatandaşlarımıza hizmet sunma noktasında muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Öte yandan muhtarlık bürosu ihtiyacı bulunan muhtarlarımızın kimine yer tahsis ederek, kimine de bürolar inşa ederek onların daha iyi, daha sağlıklı hizmet sunabilmesine imkân sağladık. Devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesini gören muhtarlarımızın hizmet standartlarını geliştirdik. Bu duygu ve düşüncelerle hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yerine getiren muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunar, ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın muhtarlar Günü'nü kutlar, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını dilerim."

Toplantıya, Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı ve Millet İttifakı Meclis Üyeleri de katıldı.

Etiketler : muhtar  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir