ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Kırkağaç'ta itfaiye ve şantiye binası hizmete hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi işbirliğinde çalışmaları başlatılan, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ile Kırkağaç Belediyesi şantiye binasında sona gelindi.

Eklenme:19.10.2021 / 20:37          Güncelleme:19.10.2021 / 20:37
Linkedin Google

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, 2021 yılının ilk aylarında İtfaiye Amirliği ile Kırkağaç Belediyesi şantiye binasının hizmete açılacağını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi işbirliğinde ilçede yapımı devam eden İtfaiye Amirliği Binası ve Kırkağaç Belediyesi şantiye binasında incelemede bulundu. İncelemeler sırasında Öztozlu'ya, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Kıykaç da eşlik etti. İnşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “İnşaat çalışmalarımız sorunsuz devam ediyor. Prefabrik imalatlarımız tamamlandı. 2021 yılının ilk aylarında, İtfaiye Amirliği ile Kırkağaç Belediyesi şantiye binasını hizmete açacağız” ifadelerinde bulundu.

Etiketler : tfaiye   şantiye  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir