ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Karadeniz Regaib Kandili'ni Kutladı

Vali Yaşar Karadeniz, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Rahmet, bereket ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girdiğimizin habercisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. diye konuştu.

Eklenme:25.01.2023 / 20:47          Güncelleme:25.01.2023 / 21:13
Linkedin Google

Peygamber Efendimizin “Allah’ım Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur”diyerek feyzini belirttiği bu gece manevi duygularımızın zirveye ulaştığı, ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olunan, huzur ve sürura kavuştuğumuz müstesna günlerdir. 

Bu mübarek zamanı fırsat bilerek, Yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının geliştirilmesine, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. 

Bu duygularla tüm İslam Aleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek günün ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler : Vali Yaşar Karadeniz  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir