ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Karadeniz'den Vestel ve Teleset Elektromekanik Fabrikalarına Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Vestel Grup ve Teleset Grup fabrikalarına ziyarette bulundu.

Eklenme:25.01.2023 / 20:43          Güncelleme:25.01.2023 / 21:12
Linkedin Google

İlk olarak Vestel Şirketler Grubunu ziyaret eden Vali Karadeniz, Vestel CEO’su Enis Turan Erdoğan tarafından karşılandı.  

Ziyarette Vestel Şirketler Grubunun 15’i yurtdışında olmak üzere toplam 24 şirketten oluştuğunu, 19 bin kişinin üzerinde istihdamı, teknoloji geliştirme yetkinliği ve ihracattan aldığı pay ile Türkiye ekonomisi için önemli bir gücü temsil ettiği bilgisini veren Vestel Grup CEO’su Erdoğan, Vestel’in Avrupa TV pazarının ilk 2, beyaz eşya pazarının ilk 5 üreticisinden biri olduğunu da söyledi. 

Vali Yaşar Karadeniz’de Manisa’nın sanayi alanında ülkemizin öncü illerinden bir tanesi olduğunu, uluslararası bir teknoloji şirketi konumuna gelen Vestel’in hem Ülkemizin hem de Manisa’nın gururu olduğunu söyledi. 

Vestel’in dünya standardındaki üretim anlayışı ile küresel piyasalarda da pazarı yönlendiren önemli bir şirket olduğunu belirten Vali Karadeniz’de tüm üretimini Manisa’da yer alan ve Avrupa’nın en büyük fabrikalarından biri olan Vestel City’de gerçekleştirmesinin de Manisa için önemli olduğunu ifade etti. 

Teleset Grup Ziyareti 

Vali Yaşar Karadeniz, kendi bünyesinde 4 farklı ürün grubu üretimi ile faaliyetlerini Manisa’da gerçekleştiren Teleset Elektromekanik Sanayi Ticaret A.Ş. Grup’u ziyaret etti.   

Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam ile sohbet eden Vali Karadeniz, Teleset Grup’a ilişkin bilgi aldı.  

1986 yılında kurulan Teleset Grup’un bugün Manisa ve Çerkezköy’deki 5 ayrı tesisinde 2500’e yakın iş gücü ile toplam 65.000 m² kapalı alanda faaliyet göstermekte olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Çam, bünyesindeki her biri kendi faaliyet alanında lider konumda olan Teleset Elektromekanik ve Karpek Ambalaj firmalarının beyaz eşya, tüketici elektroniği, otomotiv ve iletişim sektörlerindeki müşterilerine kablo grupları, sac metal parçaları, kondanser, çevre ısıtıcı ve strafor ambalaj ürünleri ile son derece geniş bir yelpazede hizmet vermekte olduğunu belirtti.  

Manisalı sanayicilerin üretim ve bilgi yönetiminde son teknolojileri kullanarak kaliteyi öncelik olarak kabul etiklerini ve Türkiye’nin kalkınması amacıyla yerli ve milli üretim kapsamında önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Vali Karadeniz, firmaların bununla birlikte hem Manisa hem de Türkiye’nin istihdamına önemli katkılar sunduklarını belirtti. 

Vali Karadeniz, her iki firmaya da üretim ve istihdamla Manisa’ya sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. HABER MERKEZİ

 

Etiketler : Vali Yaşar Karadeniz  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir