ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Sinan Ateş'in İsmi Saruhanlı'da Bir Caddeye Verildi

Ankara'da bir ay önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in adı, Saruhanlı Belediye Meclisi tarafından ilçedeki bir caddeye verildi.

Eklenme:25.01.2023 / 20:08          Güncelleme:25.01.2023 / 20:13
Linkedin Google

Saruhanlı Belediyesi Ocak ayı olağanüstü Meclis toplantısı, Belediye Başkanvekili İlhan Uykun'un Başkanlığı'nda ilçedeki Halk Kafe'de yapıldı. 

Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ilçedeki İstasyon Mahallesinde imara yeni açılan 5 cadde ve 9 sokağa isim verilmesi konusu ele alındı. 

Buna göre caddelerden birine, Ankara'da bir ay önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in adının verilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

Toplantıda diğer caddelere Rasim Helvacıoğlu, Hasan Alsan, Tüfekçi Abdurrahman Avcı ve Menemenli Halil Koşay'ın adı, sokaklara ise Nail İmran, Çerkes Faik Akar, Hacı İsmail Karabaş, Arif Çavuşlar, Nihat Haydarlar, Sakıp Genişel, Ayhan Kadıoğlu, Hüseyin Hızal ve Şerif Koç'un isimlerinin verilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

Başkan Bilgin, Toplantıya Telefonla Katıldı 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Ankara'da bulunduğu için toplantıya telefonla katılarak, alınan kararların hayırlı olmasını diledi. 

Başkan Bilgin, telefonda yaptığı konuşmada "Ülkesi için, devleti için çalışan vatansever bir kardeşimiz katledildi. Bu nedenle onun adının yaşatılması gerektiğini düşündük ve isminin ilçemizdeki caddelerden birine verilmesini kararlaştırdık. Buna yönelik teklifimiz oy birliğiyle meclisimizden geçti. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da ,'Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP’de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak. Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız' diye konuşmuştu. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Aldığımız karar hayırlı olsun." 

Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülüp oylanması ile sona erdi.  HABER MERKEZİ

Etiketler : Sinan Ateş   Saruhanlı Belediyesi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir