ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa’da Galatasaray’a Geçit Yok

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 15’inci hafta maçında Galatasaray NEF’i rahat bir oyunla 85-72 mağlup etti. Ricky Tarrant 24, Pako Cruz da attığı 18 sayıyla Potanın Tarzanlarında öne çıkan isim oldu.

Eklenme:15.01.2023 / 18:09          Güncelleme:15.01.2023 / 18:09
Linkedin Google

Potanın Tarzanları Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) Galatasaray NEF’i Manisa’da ağırladı. Karşılaşmayı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de tribünde takip etti. Karşılaşmaya hem savunmada hem de hücumda iyi başlayan Potanın Tarzanları ilk periyodu 21-8 önde kapattı. İkinci periyotta skor avantajını daha da yukarı çeken yeşil-beyazlı ekip, soyunma odasına 47-30 önde gitti. 
 
Muhteşem dördüncü çeyrek performansı maçı getirdi
Potanın Tarzanları üçüncü periyotta rakibi Galatasaray’a yakalanmasına rağmen final periyoduna 58-54 önde girdi. Final periyodunda taraftarının da desteğini arkasına alan Potanın Tarzanları 85-72’lik skorla net bir galibiyet aldı. 
 
Skor dağılımı
Ricky Tarrant 24 sayı, 6 asist, 4 ribaunt, Pako Cruz 18 sayı, 4 asist, Evan Bruinsma 11 sayı, yeni transfer Cecil Williams 9 sayı, Kaptan Mustafa Baki Görür 8 sayı, OD Anosike 6 sayı, 12 ribaunt, Troy Selim Şav 6 sayı, Erdi Gülaslan da 3 sayı ile maçı tamamladı.HABER MERKEZİ
 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir