ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Çökelek’e Yeni Prefabrik İçme Suyu Deposu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi’nde 25 metreküplük prefabrik içme suyu deposunun montajı için çalışmalara başladı. Montajın ardından mevcut sondaja bağlantısı yapılacak olan depo ile mahalleye daha sağlıklı bir sistem üzerinden içme suyu ulaşması sağlanacak.

Eklenme:15.01.2023 / 18:07          Güncelleme:15.01.2023 / 18:07
Linkedin Google

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelere prefabrik içme suyu deposu kazandırmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Manisaobjektifhaber.com/salihli">Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi’ne 25 metreküplük bir deponun montajı için çalışmalara başladı. Montajın ardından mevcut sondaja bağlantısı yapılacak olan prefabrik depo ile mahalleye daha sağlıklı bir sistem üzerinden içme suyu ulaşması sağlanacak.  

Muhtar Kamil Uysal, “MASKİ sorunlara çözüm getirmek için canla başla çalışıyor” 

Mahalle muhtarı Kamil Uysal, “Mahallemizdeki mevcut içme suyu tankı artık kötü duruma gelmişti. Ekipler geldiler, incelediler. Gerekli çalışmayı yapıp prefabrik içme suyu deposunu buraya getirdiler. Önümüzdeki günlerde de montajı ve teknik bağlantıları yapıldıktan sonra daha sağlıklı suya ulaşmamız sağlanacak. MASKİ sorunlara çözüm getirmek için canla başla çalışıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.   HABER MERKEZİ

 

 

 

 

 

Etiketler : MASKİ   Salihli   Manisa  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir