ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Potanın Tarzanları, İlk Yarının Son Maçında Galatasaray Nef’i Ağırlayacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) ilk yarının son maçında Galatasaray Nef’i Manisa’da ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü.

Eklenme:13.01.2023 / 19:01          Güncelleme:13.01.2023 / 19:06
Linkedin Google

Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) ilk yarının son haftasında evinde Galatasary Nef’i ağırlayacak. Karşılaşma, 15 Ocak Pazar günü saat 13.00’da oynanacak. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Potanın Tarzanları, devre arasına galibiyetle girmek için çalışıyor.  
 
“Tüm taraftarlarımızı ve Manisalı hemşehrilerimizi takımımızı desteklemeye davet ediyoruz”
Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Evimizde ilk yarının son haftasında Galatasaray Nef’i ağırlayacağız. Biz, bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı ve Manisalı hemşehrilerimizi takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Bazen üzücü sonuçlar da olsa her hafta tecrübe kazanıyoruz. Sezonun ilk yarısını güzel bir şekilde tamamlayıp, ikinci yarıda hedeflediğimiz yere ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. HABER MERKEZİ

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir