ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa'da potanın şampiyonaları belli oldu

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Eklenme:03.01.2023 / 18:14          Güncelleme:04.01.2023 / 19:14
Linkedin Google

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. 

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2022-2023 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar arası Gençler Kız ve Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara kızlarda 6 okuldan 72 sporcu yer aldı. Erkeklerde ise 35 okuldan 420 sporcu katıldı.  

Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda dereceye giren okullar ise şöyle oluştu:  Genç Kızlarda potanın Şampiyonu Turgutlu Anadolu Lisesi olurken, ikinci Manisa Anadolu Lisesi, üçüncü Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi ve dördüncü Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi oldu.  

Genç erkeklerde ise potanın şampiyonu Özel Elit Ege koleji olurken, ikinci Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Turgutlu Anadolu Lisesi ve dördüncü Özel Salihli Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Fen Lisesi oldu. Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren okul takımlarına madalyaları ve kupaları Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Ali Özfiliz, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Okul Sporları İl Tertip Komitesi tarafından verildi. İlk ikiye giren okullar grup müsabakalarında Manisa'yı temsil etmeye hak kazanan takım oldu.  HABER MERKEZİ

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir