ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Tuğgeneral Tombul’dan Genel Müdür Aslay’a İade-i Ziyaret

Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a iade-i ziyarette bulundu. Genel Müdür Burak Aslay, “Manisa’mızda bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Eklenme:29.11.2022 / 17:17          Güncelleme:29.11.2022 / 17:23
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanmasının ardından iade-i ziyaret turlarına devam eden Tuğgeneral Zafer Tombul’u ağırladı. Genel Müdür Aslay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 
“Daha modern bir Manisa için iletişim halindeyiz”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Müdür Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde Manisamızın gelişimi için hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Tüm bu hizmetleri yerine getirirken de ilimizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde hareket etmeye özen gösteriyoruz. Daha modern bir Manisa oluşturabilmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler : Manisa   MASKİ   İl Jandarma Komutanı   Burak Aslay   Zafer Tombul   Tuğgeneral  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir