ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Şehit Polislerimiz Onan ve Akoral, Rahmetle Anıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 26 Kasım 1988 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde Terör ile Mücadele Operasyonunda vurularak şehit olan Polis Memuru Hikmet Onan ve 13 Kasım 2007 tarihinde trafik kazasında şehit olan Polis Memuru Hasan Akoral’ı anmak için mevlit okutarak, pilav hayrı yaptı. Programa katılan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, şehit aileleriyle yakından ilgilenirken, vatan savunmasında hayatını kaybeden kahramanlarımızın ölümsüz olduğunu vurguladı.

Eklenme:29.11.2022 / 17:03          Güncelleme:29.11.2022 / 17:03
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalı şehitlerimizi anmak adına başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kısık Camii Bahçesi’nde hayır etkinliği düzenledi. 34 yıl önce şehit olan polis Memuru Hikmen Onan ve 15 yıl önce şehadete erişen polis Memuru Hasan Akoral’ı anma adına düzenlenen programa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tahsin Kılıç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MHP İl ve İlçe Yönetimleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, Şube Müdürleri ve ilgililer katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şehit polis Memuru Hikmet Onan’ın annesi Şengül Onan ve Şehit polis Memuru Hasan Akoral’ın babası Osman Akoral, annesi Nurten Akoral, eşi Figen Akoral ve kardeşi Niyazi Akoral ile yakından ilgilenerek, kahramanlarımızın gönüllerde ölümsüz olduğunu dile getirdi. Anma programı kapsamında şehit polislerimiz için mevlit okundu ve ardından Mobil İkram Aracı ile pilav hayrında bulunuldu. 
 
Programın sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde Yasin-i Şerif, Türk Bayrağı ve eşarbın yer aldığı taziye kutusu şehit ailelerine takdim edildi. 
 
Dernek Başkanları’ndan Büyükşehir’e Teşekkür   
         Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, şehitlerimizi anmak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program için Başkan Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkürlerini dile getirdi.
 

Etiketler : polis   şehit   Hikmet Onan   Hasan Akoral  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir