ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Güneşli’de çalışmalar son sürat ilerliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde 27 milyon TL’lik yatırım bedeli ile başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında, 48 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Eklenme:02.09.2022 / 00:11          Güncelleme:02.09.2022 / 00:11
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahalleleri adeta yeniden inşa etmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde 25 kilometre içme suyu ana hat döşeme çalışmaları tamamlandı. 400 tonluk içme suyu deposu inşaatında sona gelinirken, 23 kilometre kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor. 27 milyon TL yatırım bedeli ile yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına başlanacak. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından yeni nesil mekanik su sayaçları ve muhafaza kutularının montajı da MASKİ tarafından ücretsiz bir şekilde yapılacak.
“Mahallemizin hiçbir sıkıntısı kalmayacak”
Mahalle Muhtarı Erdal Terim, “MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde yürütülen altyapı çalışmaları ekiplerin tüm gayretiyle devam ediyor. İnşallah çalışmalar bittiğinde mahallemizin hiçbir sıkıntısı kalmayacak. Mahalle sakinlerimize sağlıklı bir altyapı ve üstyapı sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürlüğümüze ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Etiketler : MASKİ   Güneşli Mahallesi   Gördes  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir