ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Demirci ve Köprübaşı’na Haşereyle Mücadele Ziyareti M

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, haşereyle mücadele çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine Demirci ve Köprübaşı ile devam etti. Çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde sürdürülmesi adına Muhtarlık İşleri Şube Müdürleri ve ekiplerle bir araya gelen İnce, vatandaşların yaz mevsimini rahat bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmaların hassasiyetle sürdüğünü söyledi.

Eklenme:18.08.2022 / 14:38          Güncelleme:18.08.2022 / 14:38
Linkedin Google

İl genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 17 ilçede vatandaşların haşere problemi yaşamaması adına yoğun çaba sarf ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce de, Haşere İle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak ile birlikte Köprübaşı ve Demirci ilçelerini ziyaret etti. Köprübaşı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Demir ve haşereyle mücadele ekipleri ile bir araya gelen Büyükşehir yetkilileri, çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde sürdürülmesi noktasında görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların yaz mevsimini rahat bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü belirten Daire Başkanı İnce, bu kapsamda ilçe ve mahalle ziyaretlerine de devam ettiklerini söyledi.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir