ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Milli Yol Partisi Manisa 1. İl Kongresi gerçekleşti

Milli Yol Partisi Manisa 1. İl Kongresini Manisa öğretmenevi konferans salonunda   gerçekleştirdi. Kongreye MKYK Üyesi Ali Uysal,  Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, Milli Yol Partisi  Bursa İl Başkanı Ayhan Çolak,   ilçe teşkilat başkanları,  parti  il ve ilçe yöneticileri, Milli Yol Partisine gönül veren çok sayıda  davetli katıldı.

Eklenme:15.08.2022 / 19:04          Güncelleme:15.08.2022 / 19:04
Linkedin Google

 

Kongrede  Kurucu İl Başkanı Muhittin Tencere aday olmazken  tek liste ile seçime giren İlkay Şimşek  Milli Yol Partisinin Manisa İl Başkanı seçildi. 

Tüm katılımcılara  teşekkür  eden MKYK Üyesi Ali Uysal “Dava uğruna şehit olanları rahmetle anıyorum. Bundan bir yıl önce  attığımız ilk adım nasıl siyasete bir soluk getirdi ise bağımsız Türkiye sevdalılarına da umut  olacaktır. Mazlumlar ve mağdurlar bizi izliyorlar bizden umut ışığı bekliyorlar. Muhsin Yazıcıoğlu’nun idealleri burdadır. ” dedi. 

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek ise  kongreye  katılım sağlayan tüm davetlilere teşekkür etti ve kongrenin ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Başkan İlkay Şimşek “Bayrağı buraya kadar taşıyan Manisa İl Başkanımız Muhittin Tencere ve yönetimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün kongremizin bitmesi ile birlikte Manisa siyasetine yön veren kurumsal bir süreci tamamlamış bir teşkilat olacağız. Yönetimimle birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

 

 

Etiketler : Milli Yol Partisi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir