ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Ergün Sarıgöl’de

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluşmak üzere Sarıgöl’e giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe programına Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan’ı ziyaretle başladı. Arıkan tarafından Kaymakamlık önünde karşılanan Başkan Ergün, ilçe sakinleriyle buluşmanın mutluluğunu paylaştı.

Eklenme:01.07.2022 / 20:42          Güncelleme:01.07.2022 / 20:42
Linkedin Google


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftanın son mesai günü Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Gün boyu ilçede çeşitli temaslarda bulunacak olan Başkan Ergün, programına Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan’ı ziyaretle başladı. Başkan Ergün, kaymakamlık binası önünde kendini karşılayan Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Meclis Üyeleri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla tek tek selamlaştı. 
Kaymakamdan Başkan Ergün’e Teşekkür
İlçeye gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşan Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, “İlçemize şeref verdiniz. Pandemi nedeniyle bir süredir karşılıklı ziyaretleri gerçekleştiremiyorduk. Bu anlamda ilçemiz için Manisa’mız için verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum. İlçe belediye başkanımızın da çalışmalarıyla yapısal anlamda ilçemizde bir sorun bulunmuyor. Hem Kaymakamlığım hem de ilçe sakinlerimiz adına çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Ergün Mutluluğunu Paylaştı
Sarıgöl’de bulunmaktan ve ilçe sakinleriyle buluşacağı için mutluluğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sarıgöl ilçemiz Büyükşehir olduktan sonra hizmetlerimizin ilk başladığı ilçelerden. Bugün de burada ilçe sakinlerimizle buluşacağız, kelter desteği gerçekleştireceğiz. Verimli bir program olacağını düşünüyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, Arıkan’a, Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinin hazırladığı ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik kitap serisini ve fincan takımı hediye etti. Ziyaret, Kaymakamlık önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
 

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir