ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Down sendromlu öğrenciler sahaya indi, penaltı attı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde down sendromlu öğrenciler yeşil sahaya adım attı.

Eklenme:14.01.2022 / 19:51          Güncelleme:14.01.2022 / 19:51
Linkedin Google

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde down sendromlu öğrenciler yeşil sahaya adım attı. Profesyonel futbolcularla futbol oynayan özel öğrenciler eğlenceli anlar yaşarken, penaltı atışlarını da gole çevirmesini bildi.

Turgutlu'da down sendromlu öğrenciler futbol sahasında profesyonel futbolcularla birlikte futbol oynadılar.

Turgutluspor ile Sivas Belediyespor arasında oynanacak 2. Lig karşılaşması öncesi iki takımın futbolcuları down sendromlu öğrencilerle Turgutlu Yedi Eylül stadyumunda bir araya geldi. futbol oynayan özel öğrenciler eğlenceli anlar yaşarken penaltı atışlarını da gole çevirdi.

İstanbul Sivassporlular Derneği ile İzmir Down Sendromlular Derneği tarafından organize edilen etkinlikte down sendromlu öğrenciler profesyonel futbolcularla futbol oynadı. Turgutluspor Teknik Direktörü Nazım Gülay ile Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş down sendromlu öğrencilerle yakından ilgilendi.

İzmir Down Sendromlular Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu da her iki camiaya ve organizasyonu sağlayan katılımcılara teşekkür ederken, farkındalık oluşturmak için sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ifade etti.

Etiketler : down sendromlu öğrenciler   futbol  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir